Maak kans op een paar van deze gloednieuwe Lidl sneakers

redactie 1 Oct 2019 Entertainment

De Lidl sneaker is een feit. Als je aan een sneakermerk denkt gaan je gedachtes niet snel uit naar de Lidl, maar daar gaat vanaf nu totaal verandering in komen. Aanschouw de kleurrijke sneakers van de stuntende supermarktketen. Regelrechte sneaker porno. Althans, dat zeggen ze zelf. Maar wij vinden ze ook wel hard.

Dit hele gebeuren begon in eerste instantie als 1 april grap. Dat is onderhand flink uit de hand gelopen, op een positieve manier natuurlijk. Het is niet het eerste non-sneaker bedrijf dat uitkomt met kleding/sneakers. De vrolijke designs van FEBO en de Zeeman waren deze Deutche firma al lang voor.

Winnen

Je kunt hem helaas niet echt gaan kopen, maar je moet ze winnen via een actie. Die overigens alleen in Duitsland van gang is. Dus mocht je binnenkort een tripje hebben staan naar onze oosterburen weet je wat je te doen staat. Je moet wel wat doen om te winnen: Download de Lidl-app, maak een foto in de ‘sneaker-area’ van het filiaal, plaats die op insta met de #lidlsneaker en klaar is kees. Je maakt dan kans op een van de 400 paartjes. Je hebt nog tot 12 oktober om deze stappen te doorlopen. Viel glück! Oh ja, Heb je ze kunnen bemachtigen? Je kunt ze dan ook nog combineren met paar matchende sokken. Moet jij eens opletten wie aankomende Lowlands de fashion baas van Biddinghuizen is. Move over FEBO, Lidl komt eraan.

Reageer op artikel:
Maak kans op een paar van deze gloednieuwe Lidl sneakers
Sluiten