De nieuwe een meter lange Star Destroyer van LEGO Star Wars

redactie 7 Sep 2019 Entertainment

De tijd van cadeautjes uitdelen duurt nog wel even. Maar zorg dat je er lekker vroeg bij bent, bespaart weer de last-minute stress. Een goed idee is om de nieuwe Star Wars samenwerking met LEGO te halen, in de vorm van het bekende Star Wars schip: ‘The Devastator’. Je moet er wel wat voor over hebben…

Bewapening

Dit is het schaalmodel van de Imperial Star Destroyer, beter bekend als ‘The Devastator’. Kwam voor het eerst binnenvliegen in Star Wars: A New Hope. Het is de op twee na grootse Star Wars project van de blokkenbouwers. Het schip is bewapend met draaibare kanonnen, een beweegbare radarschotel, twee motorzuiger, twee blasters, twee bemanningsleden en een display-standaard om je zeven kilo zware creatie op te laten rusten.

View this post on Instagram

You're going to need more shelf space… #LEGOStarWars #StarWars @starwars

A post shared by LEGO (@lego) on

Lekker bouwen

Het schip is een van de onderdelen om de twintig-jarige samenwerking tussen Star Wars en LEGO te vieren, we kunnen dus nog meer verwachten van deze twee. Neem maar gerust een aantal dagen vrij om de hele constructie in elkaar te douwen, want de bouwtijd wordt geschat op zo’n twintig uur. Goedkoop kan je het ruimteschip uit blokjes niet echt noemen, het bouwpakket kost bij elkaar zo’n zevenhonderd losse euro’s. Mocht je het er voor over hebben dan kan je ‘m 1 oktober gaan halen. De LEGO VIP-members kunnen de spaceshuttle een paar weken eerder verkrijgen op 18 september.

Reageer op artikel:
De nieuwe een meter lange Star Destroyer van LEGO Star Wars
Sluiten