Vier derde kerstdag met je maten tijdens een avondje feesten en onbeperkt snacken

redactie 2 nov 2018 Entertainment

Kijk je al uit naar Kerst? Degelijk bij je schoonfamilie van het kerstdiner zitten smikkelen. Allemaal leuk en aardig, maar een echt vreetfestijn is het niet. Tot nu, in Club Smederij in Tilburg kun je tijdens ‘derde kerstdag’ lekker met je maten feesten. En misschien nog wel beter: onbeperkt snacken.

Constante toestroom aan frituurvreten

Niet op je vingers getikt hoeven worden door je vriendin als je je bord voor de zoveelste keer vol schept tijdens het etentje bij je schoonfamilie. Nee, gewoon onbeperkt een constante toestroom aan frituurvreten. Met vijftien verschillende soorten snacks en zestien verschillende sauzen is er voor ieder wat wils.

Klotsende magen

Nadat alle bierbuiken rond gegeten zijn, gaan de eettafels aan de kant om de dansvloer te onthullen. Vanaf halfelf knalt de housemuziek door de speakers, waardoor je je maag kunt laten klotsen tijdens je oogverblindende dansmoves. Het klinkt als een recept voor een geweldige avond. Willen jij en je maten hier nou echt bij zijn? Klap dan maandag je laptopje even open. De kaartverkoop start namelijk op 5 november om tien uur ’s ochtends.

Reageer op artikel:
Vier derde kerstdag met je maten tijdens een avondje feesten en onbeperkt snacken
Sluiten