Willem en Maxima gaan viral door dansmoves tijdens Shaggy en Sting concert

Redactie 13 jul 2018 Entertainment

Even naar de wc gaan op een festival is verschrikkelijk. Kom je terug ben je meteen je maten kwijt. Wat vervolgt is meestal een stevig potje het publiek scannen zoekende of je ze ergens kan vinden. Opeens poppen twee bekende gezichten op maar het zijn niet je vrienden. Nee het koninklijk echtpaar staat daar met de handjes in de lucht en de voetjes van de vloer. Ja Willy en Maxima kunnen een goed potje dansen en lieten dat bij een concert van Shaggy en Sting zien. Het filmpje gaat viral over de hele wereld, wij zijn apentrots op onze coole koning en koningin!

The Dailymail

Verschillende buitenlandse media pikten de video op en delen die via hun kanalen. In Engeland zijn ze vooral lovend over Maxima. De Dailymail kopt: “Koningin Maxima van Nederland verbaasd omstanders terwijl ze haar armen door de lucht zwaait tijdens Shaggy zijn hit ‘Hey Sexy Lady’ met koning Alexander”.

Trots

Daarna vervolgt de krant met “Ze heeft een reputatie als een van de leukste en stoerste monarchen ter wereld”. Een koning en koningin om trots op te zijn. Het concert vondt plaats bij paleis Soestdijk en de twee staan gewoon tussen de menigte. Wat zijn we toch dol op ze, vooral op Maxima. Check hier de video:

‘Vo voor de Oranjes!

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Willem en Maxima gaan viral door dansmoves tijdens Shaggy en Sting concert
Sluiten