Russische eigenaar zet kat te koop die je volgens hem van je kater geneest

redactie 24 Aug 2019 Entertainment

Je kunt allerlei zogenaamde medicijnen vinden tegen kater als je met je brakke hoofd weer eens wanhopig googelt naar een wondermiddel. Laten we nou eerlijk zijn, eigenlijk helpt helemaal niks. Toch beweert een Russische gast nu dat zijn Britse Korthaar kat katers kan genezen. Als de good guy die hij is, wil hij graag dat iemand anders van zijn speciale kat geniet. Moet diegene alleen wel even 225.000 dollar neerleggen.

Mikhail Shipunov zegt dat dat niet het enige is, de kat zou je ook nog beschermen tegen het boze oog. We vragen ons meteen af wat die gozer gebruikt heeft, want wij wanen ons al in Middle Earth als hij het over een boos oog heeft. Hij heeft de kat op Avito.com gezet, een soort Russische Marktplaats en zegt dat de kat wonderen verricht.

De Rus maakt het allemaal nog veel gekker. Hij zegt namelijk dat de twee jaar oude kat bevriend is met de god Domovoy. Die kun je trouwens niet kennen uit de Bijbel ofzo, het is meer een god zoals Thor. Volgens hem moet je de kat vertroetelen met met snoepjes tijdens slecht weer en heb ‘paranormal Whiskas with mystical wet food’ voorschotelen. Zou toch ziek zijn als het allemaal zou werken hé, even knuffelen met je huisdier en je kater is verdwenen. Lijkt ons wel wat hoor.

Reageer op artikel:
Russische eigenaar zet kat te koop die je volgens hem van je kater geneest
Sluiten