Vrouw rijdt met paard een nachtclub in Miami binnen en zet de boel op stelten

Redactie 12 mrt 2018 Entertainment

Schaars gekleed op ’n paard een nachtclub binnenrijden. Ach, waarom ook niet, moet een danseres van ’n hitsig feesttentje op Miami Beach gedacht hebben. Helaas voor haar verliep de entree niet geheel vlekkeloos. De knol zag zichzelf liever in ’n stal dan tussen deze joelende mensenmassa en besloot zijn galoppeer skills in de strijd te gooien. Uiteraard leverde dit weer ’n paar bizarre kiekjes op die we je maar al te graag even laten zien.

De beelden van dit nogal bizarre tafereel gingen binnen no time viral en zorgden voor veel ophef. Omdat veel mensen ‘t filmpje zagen als dierenmishandeling werd er ’n petitie gestart. De petitie kreeg bijna 3.000 handtekeningen met alle gevolgen van dien. Er volgt een onderzoek en tot die tijd is ’t gedaan met de vergunning.

De burgemeester van Miami Beach spreekt zich hard uit over de feiten. “Het incident kan enkel omschreven worden als extreme domheid en een onverantwoordelijkheid.” De politie van Miami laat weten dat het paard er niets aan heeft overgehouden.Ook de eigenaar van de club zegt dat hij niet op de hoogte was van de stunt. Hij verleent zijn medewerking aan de autoriteiten, liet hij weten aan lokale media. Gelukkig maar.

Foto’s: New York Post, Maxim

Reageer op artikel:
Vrouw rijdt met paard een nachtclub in Miami binnen en zet de boel op stelten
Sluiten