Jason Momoa wil heel graag Kratos spelen in een God of War Film

Redactie 17 apr 2018 Entertainment

The Ghost of Sparta, de moordenaar van de Olympians, the God of War, opper krachtpatser Kratos keert 20 april terug in een geheel nieuw spel. We zijn al maandenlang razend enthousiast voor deze nieuwe game en alles wijst erop dat hij een van de beste spellen van dit jaar gaat worden. Aangezien de game zo mooi is en het verhaal zo sterk, gaan er geruchten over een ‘God of War’ film. Mocht die er komen dan heeft Jason Momoa (Khal Drogo in Game of Thrones) al laten weten Kratos te willen spelen.

We hebben de game nog niet eens mogen aanraken en de goede recensies van critici overspoelen het internet. Mensen zijn serieus verbluft bij God of War’s geweldige graphics, verhaallijnen, missies en overall schoonheid van het PlayStation 4-spel.

‘God of War’ Film

Dit is ondertussen alweer het 8e deel in de God of War franchise. Het verhaal weet mensen zo te boeien, dat veel fans hopen op een film over de delen. Er zijn nog geen plannen bekend gemaakt door Sony. Dat kan zijn omdat games verfilmen tot nu toe nog niet zo’n heel groot succes gebleken is. Assassin’s Creed kreeg recent een verfilming en fans en critici waren daar erg ontevreden over.

Jason Momoa

Toch biedt de game veel mogelijkheden voor een goede film. Met de juiste regisseur en acteur heb je zo een succes te pakken. Niemand minder dan Jason Momoa liet op Comic Con weten de halfgod wel te willen spelen. Een fan vroeg of Jason bekend was met de gameseries waarop de acteur antwoordde: “Of ik ‘God of War’ ken? Natuurlijk, de gast met de witte verf. Ik zou hem graag willen spelen.” De fan ging verder en vroeg: “Als Sony je ooit zou contacteren, zou je er dan over nadenken om hem te spelen in een ‘God of War’ film?” Zijn antwoord hierop was simpel en duidelijk: “Hell, yeah!”

Scores game

We moeten eerst wachten tot we eindelijk de game kunnen verslinden. Maar het is een mooi besef dat de geruchtenmachine voor een mogelijke film nu al begint te draaien. Sony zal geld zien en voor je het weet, wordt het project opgezet. Het spel wordt nu al beoordeeld als een van de beste spellen van de afgelopen jaren. Op OpenCritic ontvangt hij een score van 95 en op Metacritic eentje van 94. Wij hebben misschien alleen betere recensies over GTA V gelezen.

Laat het spel maar komen! Wij zijn helemaal klaar om 20 april met Kratos trollen uit elkaar te trekken en reuzen te verwoesten. Misschien nog veel belangrijker, wij zijn helemaal klaar om een reusachtige mystieke en mooie wereld te ontdekken.

Reageer op artikel:
Jason Momoa wil heel graag Kratos spelen in een God of War Film
Sluiten