Nieuwe Assassin’s Creed Game zal plaatsvinden in het oude Griekenland

Redactie 16 apr 2018 Entertainment

Sluipend door de schaduw slijp jij je messen om je target zo zachtjes mogelijk om het leven te brengen. Kalm meng je je in de menigte om je achtervolgers af te schudden, jij bent de god van de dood, een meester van de nacht, jij bent een assassin. De Assassin’s Creed games weten ons al jaren te boeien met de prachtige werelden en sterke verhalen. We waren in het oude Venetië, Rome, Istanbul, Parijs, Londen en recent in het oude Egypte. Voor de nieuwe game zouden we teruggaan naar het oude Griekenland.

Door de jaren heen zijn we al met rond de 20 games van de Assassins Creed franchise verwend. We konden het spelen op de PlayStation portable, onze telefoon en natuurlijk op de Xbox of de PlayStation zelf. We dwaalden af naar verloren werelden om daar meester van de schaduw en de nacht te worden. De spellen speelden zich al af tijdens de derde kruisvaart, de Italiaanse Renaissance, de koloniserende en victoriaanse tijden, de Franse Revolutie en natuurlijk in de tijd van het oude Egypte. Nu barst het van de geruchten dat we voor het volgende spel zullen afdwalen in het aloude Griekenland.

Oude Griekenland

Volgens ComicBook.com hoopt Ubisoft in 2019 een spel te releasen die in dezelfde stijl zal zijn als Assassin’s Creed Origins. Een enorme wereld die we kunnen ontdekken en een kijkje in de geschiedenis, de games weten zich blijven te verbeteren en wie wil het oude Griekenland nu niet ontdekken? Om welke periode het precies gaat is niet duidelijk. Het oude Griekenland is van ongeveer de 13e -19e eeuwen voor Christus tot ongeveer 600 na Christus. Genoeg werelden en tijden om uit te kiezen voor de makers dus.

Ruime keus

De opties zijn eindeloos, van de tijd van Alexander de Grote tot de legendes van de Spartaanse legers. Van de macht van Athene tot de periode van de Romeinse bezetting. Alle periodes hebben hun eigen unieke kenmerken en we zijn enthousiast bij bijna alle periodes. Ubisoft kon geen mooiere periode hebben uitgekozen.

Een ding is zeker, na Assassin’s Creed: Origins zijn de verwachtingen ontzettend hoog. Ze moeten met een verdomd goede game aan komen zetten willen ze aan Origins kunnen tippen. Laten we hopen dat we in 2019 op net zo een lerende en avontuurlijke manier het oude Griekenland kunnen gaan ontdekken. Wij kunnen niet wachten tot de eerste beelden verschijnen!

Foto: Ubisoft

 

 

Reageer op artikel:
Nieuwe Assassin’s Creed Game zal plaatsvinden in het oude Griekenland
Sluiten