Topavondgarantie: bier, je vrienden en Jackass Forever bij Kinepolis

Op woensdag 16 februari zal de eerste editie van Beer & Blockbusters plaatsvinden in Kinepolis met de voorpremière van Jackass Forever. Geloof het of niet, maar na lange tijd zijn Johnny Knoxville en zijn bende weer helemaal ready om ons het entertainment te geven die we van ze gewend zijn.

Klinkt geweldig toch? Een perfect avond met vrienden met een dikke actiefilm waarbij je geheid in een deuk gaat liggen. Het wordt nog beter, want de eerste editie van Beer & Blockbosters houdt in dat er een biertje gedronken wordt. Dit allemaal voor maar €12.50. En ja mannen, daar zit het biertje bij inbegrepen. Meer bier kan gekocht worden tegen een speciaal B&B tarief. Trommel je vrienden bij elkaar en gaan.

Kinepolis Beer & Blockbusters

De voorpremière van deze movie gaat niet het enige moment zijn dat je met je hele crew een film kan kijken en bier kan drinken. Nee, vanaf nu zijn er verschillende avonden georganiseerd door dit event. Dit kan in maar liefst 15 Kinepolis theaters door heel Nederland (Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Utrecht Jaarbeurs, Leidschendam, Schagen, Spijkenisse en Zoetermeer). De allernieuwste films als eerste zien onder een genot van een pilsje. What’s not to like?

Jackass Forever

Jackass wordt er sowieso eentje die je moet zien. De boys van Jackass maken hun comeback met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. In Jackass Forever gaan Johnny Knoxville, Steve-O en de rest verder dan ooit tevoren. Voorzover dat überhaupt mogelijk is. Oh ja, daar krijgen ze hulp bij van een aantal verschillende interessante nieuwkomers. In deel 4 van deze goede filmreeks gaat het team op een legendarischere manier een nieuw hoofdstuk toevoegen aan hun lange Jackass avontuur. Check vooral de trailer hierboven effe

Cast

Een goede Jackass film kan natuurlijk niet bestaan zonder de sterren Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren en Preston Lacy. Naast deze toppers zullen er nog andere bekende terugkeren. Er zullen ook zeker nieuwe gezichten verschijnen die deze film tot een klapper maken. Benieuwd hoe ze het gaan doen. Vergeet geen tickets te kopen!

Jackass Forever

 

Reageer op artikel:
Topavondgarantie: bier, je vrienden en Jackass Forever bij Kinepolis
Sluiten