Vastgelijmd op het puntje van je stoel: Invasie wordt de Nederlandse film van het jaar

Sla die popcorn maar in, want de opwindende nieuwe film Invasie komt eraan en het belooft een avontuur vol actie te worden dat je niet mag missen.

De film wordt geregisseerd door Bobby Boermans, die bekend is van topseries zoals Mocro Maffia en Het Gouden Uur. Als je van die series houdt dan gaat Invasie ook een must watch worden, want dit wordt een spannende rit die je op het puntje van je stoel zal houden.

Plot

Het verhaal speelt zich af op de zonnige eilanden Curaçao en Aruba, die plotseling worden aangevallen door een oorlogzuchtig buurland met een dictatoriale leider. Politici zijn in shock terwijl het conflict steeds erger wordt. Drie jonge mariniers moeten nu hun moed laten zien en snel handelen om een grote ramp te voorkomen.

Invasie

Invasie

Als zelfs de militaire basis op Aruba wordt aangevallen, het luchtruim gesloten wordt en de Nederlandse ambassadeur vastzit, begint de tijd te dringen. De mariniers moeten alles op alles zetten om te redden wat er te redden valt voordat het te laat is. Invasie is niet alleen een spannende actiefilm, maar ook een verhaal over helden die opkomen in moeilijke tijden. Met spectaculaire actiescènes en een meeslepend verhaal wordt Invasie wat ons betreft de Nederlandse film van dit jaar.

Topteam

Met topregisseur Bobby Boermans en acteurs zoals Ortál Vriend, Tarikh Janssen, Fedja van Huêt, Gijs Scholten van Aschat en Nyncke Beekhuyzen kan er eigenlijk niks misgaan op de set. Ortál kunnen we kennen van series zoals Flikken Rotterdam en Mocro Maffia, beide toppers in de Nederlandse filmwereld. Oh, en van haar FHM Shoot natuurlijk. Van Nyncke Beekhuyzen zijn wij fan sinds Moordvrouw. Wij zijn sowieso wel fan van Nederlandse casts hebben vaak onze voorkeur, maar in dit geval zijn wij helemaal fan. De film belooft een op-het-puntje-van-je-stoel spektakel te worden in optima forma, dus gaat dat zien! Vanaf 11 april draait de film in de bioscoop. De trailer hieronder warmt je verder op.

Reageer op artikel:
Vastgelijmd op het puntje van je stoel: Invasie wordt de Nederlandse film van het jaar
Sluiten