Idris Elba gaat bad guy spelen in Fast and the Furious spin-off met The Rock en Jason Statham

Redactie 9 jul 2018 Entertainment

Ronkende motoren en keiharde actie, de Fast and the Furious films zitten er bommetje vol mee. Over de jaren zijn we fan geworden van een aantal nieuwe personages. Het personage van Dwayne Johnson aka the Rock weet ons als Hobbs met zijn brute kracht te verassen. De chemie met acteur Jason Statham is heel bijzonder en we zijn dan ook verheugd dat er een spin-off gaat komen met de twee acteurs in de hoofdrollen. Nu is ook nog eens bekend geworden dat niemand minder dan Idris Elba de rol van bad guy op zich gaan nemen. Episch!

De onderhandelingen worden afgerond. Het is duidelijk dat Idris Elba de rol van de slechterik zal gaan vertolken in the Fast and the Furious spin-off. Hij zal het opnemen tegen Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Jason Statham.

Van vijanden naar partners

Dat is bijzonder, aangezien de twee mannen in eerste instantie in de franchise vijanden waren. In The Fast and the Furious 7 is Jason Statham de slechterik van het verhaal. Zo zie je maar weer, in films kan alles zo weer veranderen. In the Fate of the Furious zagen we ze al samenwerken en de chemie op het beeld zorgde voor een boel vrolijke gezichten in de bioscoopzaal.

Geen Vin Diesel

De spin-pff gaat ‘Hobbs and Shaw’ heten en zal zonder Vin Diesel als onderdeel van de cast zijn. David Leitch zal regisseren en het script wordt geschreven door Chris Morgan. Morgan heeft meerdere malen aan het script gewerkt sinds het Tokyo Drift deel in de franchise. Met deze twee legendes aan het roer moet de spin-off wel een succes worden. De film zal beginnen met filmen deze herfst en wordt verwacht om op 26 juli 2019 in première te gaan.

Idris

Idris Elba is degene die de main cast voor de film nu grotendeels afmaakt en met hem hebben ze een grote naam erbij. Er gingen lang geruchten dat hij de nieuwe James Bond zou worden, maar eerst nog even deze klus klaren voor hij eventueel die rol aan gaat nemen. Afgelopen jaar kwamen de films The Mountain Between Us met Kate Winslett, Thor Ragnarok, The Avangers: Infinity War allemaal uit waar Idris in te zien was. Een groot acteur die hopelijk genoeg gas terug kan geven aan het power duo van Hobbs en Shaw. Dat lijkt ons wel toevertrouwd aan Idris. The Fast & Furious filmreeks kan in elk geval weer een tijdje vooruit!

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Idris Elba gaat bad guy spelen in Fast and the Furious spin-off met The Rock en Jason Statham
Sluiten