Deze video laat zien hoe vaak we Paul Walker in CGI zien in Fast and Furious 7

Redactie 14 mei 2018 Entertainment

Het is al meer dan vijf jaar geleden dat Fast and Furious ster Paul Walker bij een verschrikkelijk ongeluk in een Porsche Carrera GT om het leven kwam. Zijn dood vond plaats in de periode dat er werd gefilmd voor het het zevende deel van Fast & Furious filmsreeks. Paul is te zien in de film, maar daar is heel wat grafische kunst aan te pas gekomen. Dankzij CPI en zijn broers is de film alsnog met Paul opgenomen.

Een van Hollywood zijn meest pijnlijke verliezen van de afgelopen jaren. Paul Walker, een jonge papa die tevens ster was van een van Hollywoods grootste filmsreeks. Toen hij overleed waren de wonden diep en het verlies voelbaar in de hele wereld. Er werd gestopt met filmen en een periode van verdriet brak aan. Uiteindelijk werd de draad weer opgepakt en werd er hard gewerkt om Paul alsnog in de film te krijgen.

Met behulp van CGI en Pauls broers, werd de illusie gecreëerd dat hij het is die we zien in de film. Maar eigenlijk zijn het Coby en Caleb Walker met hele goede CGI. In de video kunnen we zien hoe ze dat precies deden en ook hoe vaak het wel niet nodig was.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Deze video laat zien hoe vaak we Paul Walker in CGI zien in Fast and Furious 7
Sluiten