Dwayne Johnson moet zichzelf redden in de nieuwe actiefilm Skyscraper

Redactie 6 feb 2018 Entertainment

Zit je al maanden watertandend te wachten op weer een goeie actiefilm? Dan hebben we goed nieuws voor je. Tijdens de Super Bowl verschenen een reeks nieuwe trailers en zo ook die van Skyscraper. De aankomende film met überspierbundel Dwayne Johnson in de hoofdrol wordt geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, ook wel bekend van de succesvolle actiekomedie Central Intelligence, en gaat vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen draaien.

Johnson speelt in Skyscraper een voormalig FBI Hostage Rescue Teamleider en oorlogsveteraan die nu de veiligheid van wolkenkrabbers bekijkt. Tijdens een opdracht in China ontdekt ‘ie een brand in het hoogste en veiligste gebouw van de wereld en die brand wordt hem in de schoenen geschoven. Hij wordt een gezochte man, moet verantwoordelijken vinden, zijn naam zuiveren én zijn familie zien te redden. Nou, dat klinkt best lekker in de oren toch?

De aanvullende rollen zullen worden vertolkt door niemand minder dan Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller en Pablo Schreiber. Ennehhhh, slechter dan de poster zal ‘ie in ieder geval niet zijn.

Foto’s: Universal Pictures

Reageer op artikel:
Dwayne Johnson moet zichzelf redden in de nieuwe actiefilm Skyscraper
Sluiten