Gentlemen Idris Elba schittert in Calvin Klein’s campagne voor lente ’24

De Londense gentlemen bekend van onder meer Luther en Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Idris Elba, stapt de schijnwerpers in als het gloednieuwe gezicht van Calvin Klein’s lente 2024 herenkledingcampagne. Niets nieuws, want Calvin Klein weet altijd te verrassen met het binnenhalen van grote namen voor hun campagnes. Onlangs lieten ze nog The Bear-ster Jeremy Allen White hun voorjaarscampagne van 2024 rocken, en nu zijn ze terug met niemand minder dan de geweldige Idris Elba.

Dit is Idris Elba’s allereerste campagne voor Calvin Klein, en ze laten hem er stylish uitzien in een aantal strakke en comfortabele alledaagse kledingstukken. Je ziet Elba met de klassieke trenchcoat, een seersucker overhemdjack met volledige ritssluiting, een satijnen bomberjack en een slank pak uit de collectie van voorjaar 2024. De stoffen? Ze gingen voor katoen, wol en satijn voor dat extra vleugje verfijning. Lang niet gek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Klein (@calvinklein)

Calvin Klein’s dreamteam

En weet je wat het zieke is? Idris voegt zich bij een met sterren bezaaide line up van recente Calvin Klein-talenten, waaronder FKA twigs, Hailey Bieber, Son Hueng-min, Jung Kook, Kid Cudi, Jennie, Brandon Flynn en meer. De mensen van Calvin Klein hebben het begrip dreamteam hoe dan genaild.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Klein (@calvinklein)

Heerlijke campagne

Maar laten we het over de campagne zelf hebben: de beelden zijn verbluffend! Ze vangen de essentie van Idris Elba’s charisma en de tijdloze aantrekkingskracht van de herenkleding van Calvin Klein. De voorjaarscollectie 2024 draait niet alleen om kleding; het is een statement, een mix van klassiek en eigentijds die de garderobe van de moderne man definieert.

Als je deze stijlvolle pieces graag in handen wil krijgen, hebben wij goed nieuws: de nieuwe collectie is al online beschikbaar! Dus ga je gang, check de lente-2024-campagne van Calvin Klein met Idris Elba in de  galerij hieronder, het is een must-see!

Foto’s: Calvin Klein

Reageer op artikel:
Gentlemen Idris Elba schittert in Calvin Klein’s campagne voor lente ’24
Sluiten