Het tweede seizoen van Good Vibrations is on!

Redactie 2 jun 2017 Entertainment

Haaa, weet je nog. Good Vibrations? Mooie tijden. Er komen wederom mooie tijden aan, want het tweede seizoen van deze internetsensatieserie staat op de planning. Wat heet, de eerste aflevering is er al!

Ook in het tweede seizoen gaan stelletjes weer seksspeeltjes uittesten. Dat wordt weer lachen. Kan niet anders. Om te beginnen met de Clone-a-Willy. Yep, de naam verraadt het al enigszins: hier kun je je een vibrator maken in de vorm van je eigen penis. Superhandig voor als je met je vrienden een weekendje weg bent en jij je vriendin alleen moet achterlaten. Kan zij zich toch nog een beetje vermaken.

Dit jaar hebben we zowaar een celebrity koppel in de gelederen, want Pommeline en Merijn zitten in het panel. Jazeker, de tortelduifjes uit Temptation Island! Dat maakt het allemaal, zeker voor de Temptation-fans, nog extra gezellig om naar te kijken.

Hoe Pom, Mer en de rest van de stelletjes het vonden? Dat ga je allemaal met je eigen ogen zien in de eerste aflevering van het tweede seizoen van Good Vibrations. Enjoy makker! Enne, mocht je zelf zo’n personal vibo willen laten maken, Clone-a-Willy vind je hier.

 

Reageer op artikel:
Het tweede seizoen van Good Vibrations is on!
Sluiten