Good Vibrations is de leukste internetshow van Nederland

redactie 24 mei 2016 Entertainment

Er rust vaak een taboe op seksspeeltjes, maar dat is helemaal niet nodig. De apparaatjes zorgen voor pure stimulatie; good vibrations dus. In het gelijknamige nieuwe programma van Willie wordt de wondere wereld van de vibrerende hulpstukken onder de loep genomen. In elke aflevering wordt een ander speeltje voorgelegd aan drie stellen en twee vriendinnen. Het beste advies krijg je immers van je vrienden en zo voelt dat bij Good Vibrations. In chille sferen op een relaxte bank met een drankje in de hand vertellen de testpersonen jover hun ervaringen met het desbetreffende genotsapparaat. Laat je inspireren door de ervaringen van hen die je zijn voorgegaan. 

Het amateurpanel, bestaande uit lovers en vriendinnen, neemt je mee vanaf de eerste indruk tot de eindconclusie. De eerste stap is namelijk het speeltje bestellen en dan bestaat de kans dat hij bij de buren bezorgd wordt. Bij willie.nl is dat godzijdank geen probleem. Alle pakketjes worden namelijk in blanco verpakking afgeleverd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ouder, buren of portier je met een frons aankijkt. De panelleden hebben rode wangetjes en giechelen een eind weg bij het vertellen over hun ervaringen.

De eerste toy die aan bod komt is de Womanizer Pro. Een formidabele trilmachine die zijn naam eer aan doet. Niets dan lovende kritieken kreeg de Don Juan onder de nacktkastgadgets. Het apparaatje is er voor stimulatie van de clitoris. Dit is hilarische internettelevisie. Hier is de eerste aflevering! 

Voor meer seksspeeltjes en handige hulpjes voor in bed kan je terecht op Willie.nl waar je gelijk de Womanizer Pro op de kop te tikken. 

Reageer op artikel:
Good Vibrations is de leukste internetshow van Nederland
Sluiten