Haal de tovenaar in je naar boven en ontsnap uit deze Harry Potter Escape Room

Redactie 13 jun 2018 Entertainment

Escape rooms hebben al langere tijd onze interesse te pakken. Ze worden steeds beter en de thema’s worden ook steeds interessanter. Langzamerhand worden ze gebruikt om bijvoorbeeld ook films tot leven te wekken en te kunnen ervaren. Zo zagen we al eerder een Saw escape room en zal er een Sherlock Holmes escape room verschijnen. Het topje van de ijsberg moet toch wel deze Harry Potter Escape room zijn in Londen. Brouw een toverdrankje en zeg ‘Alohomora’ om deuren te openen, je hebt al je kennis nodig.

De nieuwe escape room is geheel in de stijl van Harry Potter. Op de site staat: “Heb je ooit magsiche krachten willen hebben? Je hebt nu de kans om af te studeren van de school voor heksenkunsten en tovenarij en te bewijzen dat je een ware heks of tovenaar bent!”.

Harry Potter escape room

Voor het geval je onder een steen geleefd hebt, een escape room is een soort van ontsnappingskamer waar je met een groep mensen in opgesloten wordt. Door puzzels en raadsels op te lossen, codes te kraken kan je de uitweg vinden. Enigma Quest in Londen opent nu een escape room waar je een boel Harry Potter kennis voor nodig hebt.

Weer een mooie toevoeging aan het al gigantische repetitor van Harry Potter activiteiten in Londen zoals deze boottocht. Geïnteresseerd? Hier is de website van Harry Potter escape room  van Enigma Quest.

Foto: Enigma Quest London

Reageer op artikel:
Haal de tovenaar in je naar boven en ontsnap uit deze Harry Potter Escape Room
Sluiten