Het is de droom van iedereen, Zweinstein onveilig maken, smekkies eten en kunnen toveren. Het zal dan nooit gebeuren, maar nu kun je wel met een speciale cruise een aantal Harry Potter plekken bezoeken. Kun je toch nog in de Grote Zaal een heerlijke dikke gebraden kippen tussen je tanden kluiven.

De cruise duurt een week en je gaat via de Theems een aantal belangrijke plekken in de tovernaarswereld af. Dus heb jij even geen plannen deze zomer? Bier doen met je vrienden kan ook op deze boot van Barge Lady Cruises. Het slechte nieuws is echter wel dat het peperduur is. Je moet rond de 5.000 euro per persoon kunnen lappen om mee te varen en de locaties te zien. Konden we maar toveren, dan was het allemaal heel makkelijk.

De cruise start en eindigt in Londen. Bij de volgende punten maak je een aantal tussenstops:

De grote zaal van Zweinstein

hey Harry mind if I slytherin? 🐍

A post shared by πŸ–‡ foxy moron πŸ–‡ (@willscotttt) on

We zouden allemaal hier wel eens je uil naar binnen zien vliegen, perkament in de Vuurbeker willen doen of de sorteerhoed op willen zetten. De Grote Zaal oftwel de Oxford Christ Church College. Deze zaal van Zweinstein isΒ  gebaseerd op deze kathedraal.

Het ouderlijk huis van Harry Potter

Hier heeft onze eindbaas heel wat avonturen beleefd. Hij heeft zijn tante opgeblazen, ontsnapt aan zijn ouders en gechilld met Dobby.

Virginia Water

Lakelife 🐟

A post shared by Eddy Pattinson (@eddypattinson) on

Hier heeft Harry zijn grote vriend ‘Scheurbek’ ontmoet. Je weet wel, dat beest waar hij op vloog over dit prachtige meer.

Flying Harry Potter GIF - Find & Share on GIPHY

Zweinstein itself

Je mag op reis met de Warner Bros Studio Tour. De Wegisweg rondstruinen en proeven van de enige echte boterbier. Zou jij die beroemde biertje willen proeven?

Wij hebben onze zomervakantie al omgeboekt. Deze tour wil je niet missen. Misschien wel aan de prijzige kant, maar hΓ© net of jij tussen je zon, zee en zuipvakantie het goedkoop gaat houden.