Deze maand opent een Escape Room gebaseerd op de SAW-films

Redactie 22 jan 2018 Entertainment

De Saw-films behoren tot de bekendste en griezeligste horrorfilms van de laatste jaren en je zal niet de enige zijn die ooit per ongeluk een windje heeft laten floepen in het heetst van de strijd. Een ander fenomeen wat de laatste jaren de kop opsteekt zijn Escape Rooms. Wat nou als je deze twee factoren combineert?

Dan moet je de engste escape room ter wereld krijgen toch? Precies wat ze in Las Vegas dachten! In Sin City opent op 26 januari The Official SAW Escape Experience. Daar zal je in een verlaten slachthuis moeten zien te ontspannen uit donkere kamers, waar de angstaanjagende Jigsaw je vertelt wat je moet doen of je zal op een bloederige manier aan je einde komen. Eigenlijk is het alsof je plots de hoofdrol speelt in een van de Saw-films.

Het gaat in deze Escapre Room niet om een kamer, maar om het hele gebouw. Volgens de makers wordt dit dan ook de grootste escape room ter wereld. In principe verandert er verder weinig aan het principe van een escape room: binnen een bepaalde tijd met een groepje puzzels oplossen waarna je de vrijheid tegemoet kan vluchten.

Met wie zou jij dit aandurven? Mocht je dit willen doen en binnenkort naar Vegas gaan, dan kun je hier meer info vinden of tickets boeken. Vergeet je extra paar schone onderbroeken niet.

Reageer op artikel:
Deze maand opent een Escape Room gebaseerd op de SAW-films
Sluiten