Deze knutselkoning bouwt de grootste aansteker ter wereld

redactie 8 sep 2018 Entertainment

In de Verenigde Staten moet alles groter. De auto’s, de menu’s en het obesitaspercentage. Alles moet groter. Zelfs iets simpels als een aansteker. Met een simpele Zippo hoor je er tegenwoordig gewoon niet meer bij. Maar ja, aansteker van twee meter zijn niet in elke supermarkt te vinden. Dus wat doe je dan? Inderdaad, je pakt je knutseldoos erbij en bouwt er zelf een.

De maker achter van deze gigantische creatie is Peter Scripol. Twee jaar geleden is de Amerikaan begonnen met het plaatsen van video’s over zijn bizarre machines, bestuurbare voertuigen en andere creaties. In die tijd heeft ‘ie z’n kanaal laten groeien naar bijna 700.000 abonnees.

Zelfgebouwd vliegtuig

Maar als je kijkt naar wat deze uitvinder allemaal gemaakt heeft is dat goed te snappen. Zijn hele leven was ‘ie al bezig met het zelf bouwen van bestuurbare vliegtuigen in alle vormen en maten. Hij heeft zelfs al twee elektrische vliegtuigen gebouwd waar hij zelf in kan vliegen.

Deze geskillde knutselaar vond dat het nu tijd was voor een aansteker. De bouw van deze gigantische vuurspuwende gadget kost best wat werk. Maar dat mag allemaal niet ten koste gaan van het eindresultaat.

Reageer op artikel:
Deze knutselkoning bouwt de grootste aansteker ter wereld
Sluiten