‘Grand Villa Luxury Time Phuket’ in Thailand is een regelrecht droomhuis

Deze doodzieke Thaise villa komt met een tal super ruime kamers, een groot zwembad en biedt adembenemend uitzicht op zee en de vallei. Grand Villa Luxury Time Phuket is gelegen op een 70-meter hoge heuvel, omringd door een tropisch bos en een natuurlijke waterval.

Luxe

De villa werd begin 2015 voltooid en werd al snel populair bij de vakantiegangers van over de hele wereld. Totale oppervlakte van het huis met 3 verdiepingen is 1100 m² inclusief overdekte privéparkeerplaats en dakterras. De villa bestaat uit zes slaapkamers, zeven badkamers, twee woonkamers, een volledig uitgeruste moderne open keuken en een lekker buitenterras. Je kunt gebruik maken boodschappenbezorgdienst, een dagelijkse schoonmaakdienst en andere diensten regelen om het nog even makkelijker voor je te maken.

Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht vanaf hun ruime balkons en terrassen. Het moderne elegante ontwerp van de villa is in staat om de smaak van de meest veeleisende reizigers tevreden achter te laten. Het is bedoeld voor twaalf mensen. Als je er ook echt met z’n twaalven heen gaat, betaal je omgerekend ongeveer 95 euro per persoon (afhankelijk van het seizoen natuurlijk). Een koopje nietwaar?

Foto: Booking.com

Boeken

Gunstig gelegen tussen de beroemde stranden Surin en Bang Tao. Het is een rustige en vooral veilige locatie, omringd door de meest modieuze luxe villa’s in Phuket en alles is zeer gemakkelijk te bereiken. Je kunt het ook boeken voor 5, 8, 10, 12 uur per dag. Noem maar is wat beters? Nou? Boek ‘m hier!

Reageer op artikel:
‘Grand Villa Luxury Time Phuket’ in Thailand is een regelrecht droomhuis
Sluiten