Gordon gaat op zoek naar liefde van z’n leven in nieuw tv-programma

Redactie 1 jun 2017 Entertainment

Stop de persen jongens. Gordon gaat op zoek naar de liefde van zijn leven in een nieuw tv-programma. Sterker nog: hij gaat trouwen. Hoe dan ook. Er gaat getrouwd worden. Dat vinden wij vrij bijzonder als je nog niet eens weet wat voor vlees er allemaal in de tombola wordt gegooid.

Op Facebook schrijft de zanger: ‘Als ik er nu aan denk, breekt het zweet me uit. Wie wordt straks ongevraagd de ‘first man of showbizz’ naast mij? Wie durft het aan die stap te zetten en is bereid zijn leven met mij te delen? Wie temt dit beest en heeft zoveel liefde en oprechtheid en warmte dat niets de liefde in de weg staat.’

Ondanks verwoede aantijgingen, ontkent de voormalige hitmachine wanhopig op zoek te zijn naar de liefde. ‘Ik heb altijd gezegd dat ik wil trouwen voor mijn vijftigste en dat is volgend jaar, dus die belofte los ik in aan mezelf.’ Man van principes, die Gordon.

Liefhebbers kunnen zich nog opgeven, door een mail te sturen naar gordongaattrouwen@talpa.tv en daar een vragenlijst in te vullen. Niet te lang wachten hoor, dus attendeer je vrienden op dit buitenkansje! Als je toch liever voor de vrouwen gaat, dan moet je gewoon lekker de FHM500 kopen bij Etos of online bestellen en daar je favoriet uitzoeken.

 

Reageer op artikel:
Gordon gaat op zoek naar liefde van z’n leven in nieuw tv-programma
Sluiten