GLORY 62 wordt een bruut toernooi waarin acht zwaargewichten met elkaar gaan strijden

redactie 24 okt 2018 Entertainment

Drie dagen na pakjesavond krijgen we nog een cadeautje van GLORY. Zij houden namelijk 8 december GLORY 62, en het belooft een spektakel van jewelste te worden. Ze sluiten het jaar namelijk weer op bijzondere wijze af. In plaats van allerlei gevechten in verschillende gewichtsklassen, gaan ze een mini-toernooi houden met acht bekende zwaargewichten.

Hoofdprijs van 100.000 dollar

Deze acht beren gaan strijden om de hoofdprijs van 100.000 dollar. Als je in de finale neer gaat krijg je alsnog 30.000 dollar. Schop je het slechts tot de halve finale, dan krijg je alsnog 10.000 dollar. Ook niet mis. Hieronder zie je dat een vechter twee matpartijen tegen anderen moet winnen om de finale te bereiken.

GLORY 62

Nog niet alle vechters die mee gaan doen aan GLORY 62 zijn bekend, maar namen die we al wel weten beloven veel goeds. Zo zal The Goliath, oftewel Jamal Ben Saddik aanwezig zijn. Ook de Braziliaan Guto Inocento, die niet al te lang geleden nog eht onderspit moest delven tegen Rico Verhoeven, gaat meestrijden om de flinke hoofdprijs. Een andere interessante vechter die meedoet is de 21-jarige Junior Tafa uit Australië. Deze jonge knaap heeft een interessant record van 20-3. Van die twintig gewonnen gevechten heeft ‘ie bij zestien knokpartijtjes z’n tegenstander zelfs knock-out geslagen.

Extra headliner

Naast dit veelbelovende toernooi vindt ook nog een andere headliner plaats. Lichtzwaargewicht Luis Tavares zal namelijk ook nog de ring in stappen. Het is alleen nog niet bekend gemaakt met wie. Daarvoor moet je dus nog even geduld hebben. Wij kijken in ieder geval erg uit naar 8 december, en zullen dan zeker de tv op Veronica zetten.

Reageer op artikel:
GLORY 62 wordt een bruut toernooi waarin acht zwaargewichten met elkaar gaan strijden
Sluiten