Floyd Mayweather reageert nadat Khabib Nurmagomedov hem heeft uitgedaagd voor een gevecht

redactie 16 okt 2018 Entertainment

Na Khabib Nurmagomedov’s grandioze winst tijdens UFC 229 heeft de Rus de smaak te pakken. Enkele dagen geleden heeft hij namelijk de ongeslagen Floyd Mayweather uitgedaagd. Inmiddels heeft de bokser met een record van 50-0 gereageerd.

Grootste gevecht in MMA-geschiedenis

Een paar weken geleden won Khabib Nurmagomedov van The Notorious Conor McGregor in UFC 229. Met 2,2 miljoen betalende kijkers was dit het grootste gevecht in de MMA-geschiedenis. Nadat beide kemphanen hier een flinke smak geld voor hebben gekregen lijkt nu ook Khabib dollartekens in z’n ogen te hebben. Al zal het bij Khabib ook zeker de vechtlust zijn. In tegenstelling tot een geldbeluste Conor McGregor is Khabib niet zo van de trashtalk, iets dat toch zorgt voor extra kijkers en dus ook extra veel geld in het laatje.

“Get the checkbook out”

Mayweather heeft nu gereageerd, en bij hem draait het zeker weten om de centen. In een Twitterbericht zegt de legendarische bokser dat CBS, Showtime en MGM Grand flappen zullen moeten trekken. Zo doet Money Man Mayweather z’n bijnaam toch weer eer aan. Het loonstrookje van Floyd is dan ook niet mals, na zijn bokspartij met McGregor ging ‘ie met meer dan 100 miljoen dollar in z’n achterzak weer naar huis.

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather reageert nadat Khabib Nurmagomedov hem heeft uitgedaagd voor een gevecht
Sluiten