Deontay Wilder breekt de kaak van een mascotte live op tv

redactie 15 okt 2018 Entertainment

Zwaargewicht Deontay Wilder heeft de kaak van een mascotte aan gort geslagen. Dit deed ‘ie live op Spaanse televisie. Wie dacht dat het een slim plan was een mascotte een flinke stoot van een professioneel bokser te laten opvangen is natuurlijk niet helemaal lekker. Al zou je van Wilder toch ook mogen verwachten dat ‘ie z’n krachten kent.

In een Instagramvideo van Deontay is te zien hoe ‘ie een enorme rechtse verkoopt aan de onfortuinlijke mascotte. Een stukje stof van het mascottepak bood hem helaas weinig bescherming tegen de knokkels van Wilder. De vuistslag brak de kaak van de mascotte waarna hij achteroverviel.

View this post on Instagram

It’s a blessing and a curse knowing God did it, I was chosen to be first‼️@nacionespn #BombZquad #Annoited

A post shared by Deontay Wilder (@bronzebomber) on

“I sincerely apologize to the brave man that was injured”

Het zwaargewicht heeft inmiddels z’n excuses aangeboden. Ook zegt ‘ie enorm veel respect te hebben voor de dappere mascotte die bereid was een stoot te vangen met z’n gezicht. Als goedmakertje nodigt Wilder hem dan ook persoonlijk uit voor z’n aankomende gevecht.

Deontay Wilder vs Tyson Fury

Binnenkort staan zwaargewichten Deontay Wilder en Tyson Fury namelijk met gebalde vuisten tegenover elkaar in de ring. In de aanloop naar zo’n gevecht hebben de boksers natuurlijk altijd een paar televisiemomentjes om de matpartij een beetje te promoten. Voor Wilder liep het bezoekje aan deze Spaanse zender dus iets anders dan gepland.

Reageer op artikel:
Deontay Wilder breekt de kaak van een mascotte live op tv
Sluiten