Vlaamse Vlammen: Yinte Geyskens 

jul 08 2021, 12:00 Girls
yinte geyskens fhm06 kopie
Na de volledige focus een paar maanden op het vrouwelijk schoon in Nederland te hebben gehad, is het tijd om weer over de landsgrenzen te kijken. We blijven dichtbij huis, want uit België hebben we een shoot met de mooie Yinte Geyskens voor je klaarstaan.
Yinte is afkomstig uit Leuven en droomt van een carrière als model. Nou, met dit soort shoots zet ze een flinke stap in de goede richting, laat daar geen twijfel over bestaan. Daarnaast is ze make-up artist en is ze werkzaam in een schoonheidssalon.

Dromen

Haar dromen voor de toekomst? “Ik heb heel veel dromen, maar eentje is er al vast uitgekomen: gepubliceerd worden in FHM. Ik vind het echt een enorme eer dat ik in jullie magazine mag staan! Daarnaast hoop ik door te groeien als model en dat ik veel leuke samenwerkingen mag doen. Het lijkt me ook te gek om een eigen zaak te hebben in de beautysector. Op persoonlijk vlak zou ik heel graag nog veel van de wereld willen zien. Ik heb niet zozeer een brandende ambitie voor een gezinsleven, ik droom over reizen, shoots, een mooie carrière en plezier maken in het leven.”

Yinte Geyskens

De shoot met fotograaf Steven Wolles mag er hoe dan ook zijn. Geniet van Vlaamse Vlam Yinte Geyskens! Mocht je vaker van haar willen genieten, dan moet je haar zeker effe volgen op Instagram . En als je dan toch zo lekker bezig bent, pak fotograaf Steven Wolles ook gelijk even mee.

Credits

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant