Vlaamse Vlammen: de adembenemende Pauline Noyen

jun 24 2021, 20:00 Girls
dsc 8296
Het vrouwelijk schoon in ons landje hebben we de afgelopen periode veelvuldig een podium gegeven, maar we mogen ook de knapperds die rondhuppelen over de grens met onze zuiderburen natuurlijk niet vergeten. Wij bij FHM zijn de minste niet en dus bieden wij deze Vlaamse Vlammen graag een podium. Vandaag is het de eer aan de bloedknappe Pauline Noyen om de hoogste trede te beklimmen!

Pauline Noyen

Pauline is geboren in Gent en getogen in Mariakerke, waar ze het huis deelde samen met haar twee oudere zussen en oudere broer. Rond haar zesde verhuisden ze naar Evergem, wat inmiddels al meer dan 20 jaar haar uitvalsbasis is. Haar vader was eigenaar van het familiebedrijf, waardoor ze de kans had om vaak op reis te gaan en veel leuke activiteiten met haar moeder te ondernemen. Het voorbeeld dat haar ouders met hun gelukkige huwelijk stelden, heeft bijgedragen aan een hele mooie jeugd.
dsc 9325
Foto: Russell Pearson
Tegenwoordig houdt de blondine zich bezig met shoots en haar Instagram. Gelukkig voor haar gaan die twee erg goed samen! Toch kan ze absoluut niet stilzitten en vindt ze het leuk om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn om zo wat variatie te hebben. Bij haar eerdere baan zat ze van 9 tot 5 aan een bureau gekluisterd, maar daar voelde ze zich toch niet helemaal thuis. Momenteel werkt ze deeltijd, doet ze modellenwerk en is ze bezig met haar eigen bedrijf VacationHost. Ook heeft ze een Bachelor Digital Arts and Entertainment met als major VFX and Animatie op zak, waardoor ze ook een tijdje als 3D-artiest aan de slag ging. Toch wilde ze een andere kant op en dus deed ze mee aan Miss België 2020, waar ze het met haar prachtige snoetje tot de finale schopte. Hoewel ze toen niet won, blijft Pauline voor ons altijd een winnaar!

Ambities

De kennismaking met Pauline is natuurlijk niet compleet zonder wat leuke weetjes. Ze werd ooit Girl Next Door in P-magazine, is ooit voor de lol uit een vliegtuig gesprongen, werd gekroond tot Prom Queen én heeft 8 jaar lang pianoles gevolgd. Nu is ze dus druk bezig om zichzelf te profileren op sociale media om zo meer influencer- en modellenwerk binnen te slepen. Misschien ligt er nog wel een missverkiezing in het verschiet in de toekomst, maar we kunnen in ieder geval rekenen op nog meer mooie samenwerkingen zoals deze.
dsc 8641
Foto: Russell Pearson
Tussen al die bezigheden door sprokkelt ze ook nog tijd bij elkaar om lekker op reis te gaan. Zo is ze zelf twee maanden in China geweest, waar ze panda's kon voeren en een bezoekje bracht aan Tibet. Toch wil ze nog veel meer gaan reizen in de toekomst. Haar wensenlijstje liegt er dan ook niet om. De Malediven, Japan, Uganda, Australië, Hawaï, Zuid-Amerika, India, Vietnam, Zuid-Korea en nog veel meer. Tja, dan moet er wel geld op de bank komen en dus werkt ze superhard om haar dromen te verwezenlijken. De ultieme droom? Een gezinnetje en een mooie villa die overstroomt van de huisdieren.
Meer zien van Pauline Noyen? Volg haar dan effe op Instagram . Als je toch bezig bent, volg ook meteen fotograaf Russell Pearson even.

Gallery

Credits

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant