Vlaamse Vlammen: DJ en model Morgane Gillard

jul 15 2020, 18:00 Girls
dsc 0637 ig
Dat er in Nederland heel wat beauty’s rondlopen, is wel duidelijk. Maar we mogen ons buurlandje ook niet vergeten. In Vlaamse Vlammen maken we kennis met de knapste Belgische dames. Vandaag de 26-jarige Morgane Gillard. Overdag schittert ze voor de camera, ’s avonds zorgt ze voor de lekkerste plaatjes als DJ. Voor FHM schoot ze onwijs mooie foto’s met fotograaf Dirk Christiaens.

Morgane Gillard

Pas een jaar geleden rolde ze in het modellenwereldje, maar wat doet ze het uitstekend. Morgane is 26 jaar oud en woont in het prachtige Brussel. De hoofdstad van België. Eerst studeerde ze Public Relations en Communication. Momenteel is ze vooral aan het werk als DJ. Iets wat je niet snel verwacht, maar deze dame zorgt ervoor dat je de beste feestjes hebt. Ze draait niet alleen gewoon plaatjes, ze mixt ook haar eigen nummertjes. “Ik merkte een jaar geleden dat ik mijn passie voor elektronische muziek verder kon brengen dan verwacht door te leren hoe je zelf kan draaien. Sindsdien draai ik op feestjes, werkborrels, kunsttentoonstellingen en openingen.” Mocht je dus nog een mooie DJ zoeken, dan weet je wie je moet bellen! Hier kun je een van haar eigen nummertjes horen.
dsc 0046 ig 819x1024
Foto: Dirk Christiaens

Shoot

Maar, deze knappe plaatjesdraaier staat ook regelmatig voor de camera te schitteren. Als het aan Morgane zelf licht, komt schoonheid van je mindset en de energie die mensen bij zich dragen. “Daarnaast vind ik het belangrijk om een gebalanceerde levensstijl te hebben en goed te zorgen voor mijn lichaam en geest.” Regelmatig gaat Morgane op de yogamat zitten en mediteert ze. Haar werk als model vind ze fantastisch. Dit keer ging ze op pad met fotograaf Dirk Christiaens voor een fantastische indoorshoot. We mogen zelfs gewoon meekijken in het appartementje van Morgane! “Dirk weet precies hoe je het een model comfortabel kan maken. We hebben geshoot in mijn appartement en Dirk nam zelfs croissantjes en champagne mee!” In een setje van Maison Close schoot ze deze fantastische foto’s. Enjoy!

Video en gallerij

https://vimeo.com/428267849

Credits

Lingerie: Maison Close

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant