Vlaamse Vlammen: gloeiendhete Lynn de Mey

aug 01 2020, 12:00 Girls
lynn 947
Dat er in Nederland fantastische vrouwen rondlopen is met door onze FHM500 kristalhelder. Maar laten we onze zuiderburen niet vergeten! In Vlaamse Vlammen maken we kennis met de knapste Belgische vrouwen. Lynn de Mey is zo'n geweldige Vlaamse schone. Dat wordt wel duidelijk in deze shoot van fotograaf Russell Pearson .
Hi Lynn! Waar ben je opgegroeid en waar woon je nu en hoe bevalt het daar?
Hey! Alles top met mij! Ik heb tot mijn 17e in Brussel gewoond, maar woon sinds korte tijd aan de kust in Knokke. Voor mij is het wonen hier echt geweldig. Het moment dat ik in Knokke aankom, krijg ik elke keer meteen een soort van vakantiegevoel en kom ik helemaal tot rust. Ik kan hier ook alles doen wat ik het liefste doe: shoppen, sporten, uiteten, uitgaan, strandwandelingen maken, noem maar op... alles kan in Knokke.
lynn 569
Foto: Russell Pearson
Wat wilde je vroeger worden toen je nog een klein meisje was?
Als klein meisje zei ik steeds dat ik dierenarts wilde worden, want ik ben een zeer grote dierenvriend. Van die kinderwens ben ik doorheen de tijd wel afgestapt en heb ik inmiddels mijn passie gevonden als schoonheidsspecialiste.
Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijkse leven studeer ik schoonheidszorgen in Antwerpen. Het is nu mijn laatste jaartje en zou dan nog graag wat verdere cursussen volgen om mij te verdiepen in de schoonheidswereld. Wat ik op mijn vrije dagen het liefste doe, hangt steeds af van mijn mood: ik kan een huismus zijn, maar kan bijvoorbeeld ook hele avonden weggaan met vrienden. Verder probeer ik op mijn vrije dagen ook echt tijd te nemen voor de mensen die dicht bij me staan zoals familie maar ook voor mezelf door bijvoorbeeld eens te gaan joggen, te workouten, te shoppen of bij het schoonheidssalon te passeren.
Wat is in jouw ogen het grootste verschil tussen de Belgen en de Nederlanders?
Een van de grootste verschillen tussen Nederlanders en Belgen is volgens mij toch het sociaal zijn. Wij Belgen zijn iets terughoudender en niet zo open als de Nederlanders. Nederlanders zijn naar mijn mening zeer sociale en open mensen. Verder vind ik het ook echt geweldig dat jullie helemaal niet verlegen zijn om te zeggen hoe jullie over iets denken. Voor de Belgen is deze soort openheid vaak ook even aanpassen aangezien wij wat meer opletten met wat we willen overbrengen.
lynn 836
Foto: Russell Pearson
Wat we allemaal willen weten natuurlijk: ben je nog vrijgezel?
Dan zal ik jullie moeten teleurstellen! Ik heb sinds kort een relatie. We doen alles rustig aan aangezien het nog zo pril is, maar voelen ons beiden wel goed bij elkaar.
Wat vond je van de fotoshoot met Russell?
De fotoshoot met Russell in studio 13 in Amsterdam was een geweldige ervaring. Het was een leuke dag waarbij we veel hebben gelachen en plezier hebben gehad! Voor mij is Russell niet enkel een fotograaf maar ook echt een support: door de shoot geeft hij jou echt een goed gevoel en leert hij je ook heel wat bij qua poses etc. Ik heb normaal een heel kritisch oog en ben ook zeer streng voor mezelf als het om foto’s gaat maar de resultaten van de shoot met Russel hebben mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven... Many more to come!
Hoe vind je het om gepubliceerd te worden op FHM?
Voor mij is dit echt een droom dat uitkomt. Ik volg FHM al lange tijd op de voet! Welke vrouw zou er nu niet graag op FHM gepubliceerd worden? Ik vind het aan de ene kant ook spannend, want het is de eerste keer dat mijn foto’s in een zeer befaamd magazine gepubliceerd worden. Het is zo’n mooie eer om dit voor jullie te mogen doen.
lynn 1514
Foto: Russell Pearson
Die eer is volledig wederzijds. Tot slot, wat is je grote droom in het leven?
Goh, dat is een moeilijke vraag. Ik wil nog zo veel bereiken op bepaalde vlakken in de toekomst. Ik houd mij niet graag bezig met het cliché ”huisje, tuintje, kindje...” maar kijk liever op naar het uitbouwen van carrière en het vinden van geluk en voldoening in hetgene wat ik doe. Dat kan een lange en moeizame weg zijn, maar is toekomstgericht zeker en vast een prioriteit voor mij. Ook op vlak van fotoshoots hoop ik nog verder te bloeien en mooie kansen te krijgen, net zoals deze voor FHM.
Volg Lynn de Mey ook op Instagram. En als je dan toch bezig bent dan mag je die van Russell Pearson ook niet vergeten.

Vluggertje met Lynn de Mey

Film:Les Intouchables: emotioneel maar toch in combinatie met geweldige humor Stad:
Londen: zowel winter als zomer is het een gezellige stad
Serie:The Sinner: de spannendste thrillerserie die ik al gezien heb Maaltijd:
een toast met avocado, roerei en zalm als gezonde maaltijd. Een grote kom nachos met veel gesmolten kaas en guacamole als ik eens mag zondigen.
Reis:Rondtrekken door Thailand staat zeker nog op de bucketlist. Sport:
Joggen, perfecte therapie om na een lange dag mijn hoofd leeg te maken.
Dier:Ik zie elk dier graag! maar als ik echt een keuze moet maken, is en blijft het toch honden. Vakantiebestemming:
Het zuiden van spanje, waar ik mij het meeste thuis voel
Auto:Geef mij maar een Lamborghini Urus!

Gallery

Credits

Model: Lynn de Mey Fotograaf: Russell Pearson
Locatie:Studio 13

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant