Vlaamse Vlammen: Kiara Pellegroms

mei 31 2021, 16:00 Girls
img 8797
We weten inmiddels dat er meer dan genoeg vrouwelijk schoon rondloopt in Nederland, maar we mogen de dames over de grens natuurlijk niet vergeten. Ook bij onze zuiderburen scharrelt er namelijk genoeg lekkers rond. Ook die prachtvrouwen verdienen een podium en wij van FHM geven hen die natuurlijk graag in onze rubriek Vlaamse Vlammen. Deze keer staat de knappe Kiara Pellegroms in de schijnwerpers!
Hey Kiara! Waar ben je geboren en waar woon je nu?
Hey, wat een eer is dit! Ik ben geboren in Lier en woon momenteel nog bij mijn ouders in Beerzel, Antwerpen. In ons dorp valt niet zo heel veel te beleven, gelukkig moet ik maar 5 minuten rijden om in het gezellige Heist op den Berg te vertoeven.
Hoe heb je jouw jeugd beleeft?
Ikzelf kijk met veel plezier terug naar mijn jeugd. Ik ben altijd heel gelukkig geweest, heb nooit iets tekort gehad. Heb van mijn ouders veel mogen beleven en veel zelf mogen ontdekken. Ze stonden natuurlijk altijd heel close bij me, voornamelijk mijn mama, bij wie ik steeds voor alles terechtkon en nu nog steeds. Ik wist al heel vroeg wat ik wou en niet wou, dus ik kom altijd wel voor mezelf op! Ik ga later veel leuke herinneringen aan mijn kinderen kunnen vertellen.
img 8773 1 scaled
Foto: Steven Wolles
Waar houd je je zoal mee bezig in het dagelijkse leven?
Ik ben iemand die graag thuis is, bij mijn hondje, die enorm veel aandacht van me vraagt. Voor de rest geniet ik ervan om op vrije momenten wanneer ik niet aan het werk ben, te genieten van het leven. Lekker gaan eten of iets gaan drinken, met mijn vriend of m'n vriendinnen. Ik ben ook wel veel bezig met Instagram en natuurlijk fotoshoots. Momenteel werk ik nog in een kledingwinkel, maar daar komt nog verandering in.
Hoe ben je model geworden?
Vier jaar geleden had een fotograaf contact gezocht via Instagram om te vragen of ik het zag zitten om eens een shoot te doen. Had dit nog nooit eerder gedaan, maar wou toch de stap zetten. Zo ben ik er mee begonnen en ben nooit meer gestopt! Als kind liep ik namelijk ook al snel met een fototoestelletje rond waarmee ik foto’s van mezelf maakte. Ik was zelfs toen al heel hard bezig met poseren en hoe ik later als ik groot zou zijn, model ging worden.
Pikante kiekjes zijn jouw tweede natuur als we je insta mogen geloven. Hoe vond je de shoot met Steven Wolles?
Ik hou ervan om vrouw te zijn en dit dan ook te laten zien! Ik voel me goed in mijn lichaam en vind dat elke vrouw fier mag zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien! De shoot met Steven was zo aangenaam, ik voelde me meteen op mijn gemak in zijn gezelschap. Het is een hele professionele fotograaf en hij laat jou volledig de vrije keus hoe je wilt overkomen op de foto’s. We gaan zeker nog samenwerken in de toekomst!
Wat vind je vriend ervan dat je zulke sexy shoots doet?
Mijn vriend is eigenlijk heel fier op mij. Hij steunt me in alles wat ik doe en staat ook altijd voor de volle 100% achter mij. Dat apprecieer ik ook enorm, want zeker niet elke vriend zou hiermee akkoord gaan. Ik ben zeker een lucky girl.
Hoe vind je het dat je gepubliceerd wordt in FHM?
Voor mij is dit echt een hele eer en ik apprecieer enorm jullie interesse in mij. Dit doet me echt zoveel plezier, ben ook al vaker artikels van jullie tegen gekomen. Vind het nog altijd gek dat ik als ‘Vlaamse Vlam’ word gepubliceerd in jullie magazine.
img 8479 scaled
Foto: Steven Wolles
Naar wie kijk jij op en waarom?
Isabelle Mathers is voor mij echt een groot voorbeeld. Het is echt een super mooie vrouw! Ze heeft echt alles, wat ik ook zo leuk vind aan haar is dat ze, ondanks dat ze bekend is, enorm vriendelijk en spontaan is. Zo zou ik ook graag worden bekeken, iemand die met haar beide voetjes op de grond staat.
Wat is een eigenschap die je zelf niet bezit maar wel graag zou willen hebben?
Graag zou ik wat creatiever zijn. Dit is nooit echt een goede eigenschap van me geweest. Sommige kunnen zo creatief bezig zijn, dit heb ik echt niet.
Wat doe jij om even lekker te ontspannen?
Ik ga enorm graag naar de sauna, hier kom ik altijd tot rust. Verder drink ik graag een glaasje wijn en ben ik graag in het gezelschap van mijn vriendinnen. Maar ik geniet er ook van om eens een rustig dagje me-time te hebben.
Wat zijn dingen die je graag dit jaar nog zou willen doen?
Verder aan mijn modellencarrière werken! Ik wil hier heel graag verder in geraken, dus ik hoop dat ik in de toekomst ontdekt zal gaan worden als model. Zou het heel tof vinden om hiervan mijn job te kunnen maken, maar ook acteren en meespelen in programma's en films lijkt me super om te doen. Het sociale leven staat ook weer voor de deur, dus daar ga ik enorm van genieten dit jaar!

Vluggertje met Kiara Pellegroms

Reis:Zou super graag naar Bali gaan, dit staat echt op mijn verlanglijstje. Maar in Spanje heb ik mijn hart verloren. Stad: Amsterdam
Land:Spanje Film:
Mijn favoriete film al van toen ik klein was, The Lion King. Leuk weetje, mijn broer heeft mijn naam gekozen door deze films. In de tweede film werd namelijk een ‘Kiara’ geboren.
Dier:Hond Serie: The Blacklist, The Vampire Diaries
Auto:Ik rijd enorm graag met de auto die ik nu heb maar mijn ultieme droomwagen is dan toch een Mercedes-Benz G-klasse. Gerecht: Sushi
Artiest:Ariana Grande Festival: Tomorrowland staat absoluut op mijn lijstje.
TV-Programma:Familie (de Belse GTST)
Meer over Kiara? Volg haar vooral op Insta . En anders kun je ook gewoon inspiratie halen uit de Instagram van fotograaf Steven Wolles .

Gallery

Credits

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant