Vlaamse Vlammen: de prachtige Bo Ackaert

jun 30 2020, 18:00 Girls
ah4a0735 1
We zijn nog een beetje aan het bijkomen van alle 500 vrouwen die laatst verschenen in de FHM500, maar ondertussen hebben we alweer een nieuwe schoonheid gevonden! Vandaag hebben we een heerlijke fotoshoot voor je klaarstaan met de prachtige Vlaamse Vlam Bo Ackaert. Ron Paolo Gilman had het geluk om deze sexy blondine vast te leggen op camera.

Bo Ackaert

Bo is al wel een tijdje bekend met het modellenwereldje. In 2012 kwam ze via een vriendin voor het eerst in aanraking met modellenwerk. Nadat ze mee was gegaan naar de missverkiezing in België, besloot Bo op 16-jarige leeftijd zichzelf aan te melden voor de Miss Global Belgium 2013. Zelf zag ze het niet aankomen, maar Bo wist de titel mee naar huis te nemen. Vanaf dat moment veranderde haar leven en begon ze met modellen- en hostessenwerk. Bo verscheen op verschillende evenementen, mocht fotoshoots doen en mocht als kers op de taart naar het buitenland om daar deel te nemen aan internationale missverkiezingen.
ah4a1154 768x1024
Foto: Ron Paolo Gilman

Doorzetter

Dat Bo trots is op haar werk, is wel duidelijk. Na haar jaar als miss, verscheen ze steeds vaker voor de lenzen van verschillende fotografen. Bo is erg gedreven en heeft een knaller van een portfolio. Zelf kwam ze tot de conclusie dat bikini-, lingerie- en boudoirfotografie mij het meest liggen. Wij zijn fan van Bo, want man, wat een prachtige verschijning. Momenteel is Bo 25 jaar oud en heeft ze een zoontje van één jaar oud. Maar niets houdt dit prachtige model tegen om te blijven streven naar een sterk en gezond lichaam. Integendeel, ze is juist nog harder gaan werken. We mogen hopelijk nog jaren genieten van Bo haar schoonheid.

Credits

Model: Bo Ackaert Fotograaf: Ron Paolo Gilman
Make-up artist: Shari Permentier Locatie: Sauna Parein (Beveren, België)
Bikini's:Barbar Lingerie (Lievegem, België)

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant