Maak kennis met de prachtige Taylor Morland

mrt 30 2023, 18:00 Girls
taylor morland
Ondanks dat het pas donderdag is, zijn we allemaal al wel weer toe aan het weekend. Om de resterende uurtjes die er nog zijn tot het tijd is voor de vrijdagmiddagborrel wat dragelijker te maken. Laten we jullie kennis maken met Taylor Morland. Een Amerikaans model, geboren en getogen in Florida. Inmiddels heeft ze voor haar werk de stranden van Florida in moeten leveren voor de stranden van Los Angeles, helemaal aan de andere kant van het land.

Taylor Morland

Ze is dus een professioneel model en niet zomaar één. Nee, ze staat bekend als Miss Palm Coast Teen USA 2021. Zegt ons niet heel veel, maar dat maakt niet uit. Ze is inmiddels goed bezig met het verzamelen van een grote aanhang op sociale media. Zo heeft ze op haar TikTok-account al 344.000 volgers weten te verzamelen.
De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen, haar moeder werd in 2004 namelijk verkozen tot Miss Florida America en was de eerste runner-up bij Miss America. Niet mis in zo’n groot land met honderden miljoenen inwoners.

Mental Health

Naast dat Taylor model is en naar school gaat, is ze enorm bezig rondom het onderwerp geestelijke gezondheid. Een van haar meest populaire TikToks draait om 20 jaar oud worden. Een herkenbare video die haar meer dan 1 miljoen views opleverde.
Ze diende zelfs een petitie in bij Ron DeSantis, de gouverneur van Florida, om geestelijke gezondheidszorg 24/7 toegankelijk te maken voor alle studenten in Florida.
Delen met
Ook interessant