JESSIE JAZZ VUIJK WINT FHM500 EN IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2019

mei 22 2019, 21:30 Girls
ah9a2467 kopie
Daar is ze hoor, de winnares van de FHM500 is bekend! Nadat alle stemmen zijn geteld is Jessie Jazz Vuijk als nummer 1 uit de bus gekomen. De bloedmooie blondine is hiermee de opvolgster van presentatrice Shelly Sterk, die vorig jaar met de overwinning aan de haal ging. Jessie Jazz werd vanavond op een verhit avondje in The Butcher Social Club in Amsterdam gehuldigd als nieuwe nummer 1 van de FHM500. Jessie, van harte gefeliciteerd!
Het is niet voor het eerst dat Jessie een verkiezing wint die draait om schoonheid, want in 2016 werd ze al eens uitverkozen tot Miss Nederland. Daarna groeide haar bekendheid door deelnames aan programma’s als Expeditie Robinson en Boxing Stars, het programma dat ze eind vorig jaar op haar naam schreef. Jessie: “Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik alleen maar ‘Wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta.”

Bijzonder rijtje

En of dat een bijzonder rijtje is! Wat dacht je van Doutzen Kroes, Tess Milne, Kim Feenstra , Nochtli Peralta Alvarez en Shelly Sterk . Allemaal schreven ze de leukste verkiezing van Nederland de afgelopen jaren een keer op hun naam. De FHM500 is een voort vloeiing van de FHM 100 Sexiest, de lijst met de 100 mooiste vrouwen van ons land die beroemde winnaressen voortbracht als Katja Schuurman, Chantal Janzen en Yolanthe Cabau.
Onze hoofdredacteur Chris Riemens zegt er het volgende over: “Jessie Jazz is een bloedmooie vrouw die een paar jaar geleden niet voor niets is uitverkozen tot Miss Nederland. Met de overwinning in de FHM500 heeft ze nu de dubbel binnen. Jessie is een natural beauty met een ongelooflijke dosis sexappeal. Dat bewijst de fotoshoot in het blad en de behind the scenes video wel. Daarnaast is ze gewoon een hartstikke leuke, gezellige en sterke vrouw, die volledig terecht in het prestigieuze rijtje van FHM500-winnaressen staat.”

Gent of the Year-award

Op de avond in The Butcher Social Club waren er nog meer awards te verdelen. Zo ging StukTV-eindbaas Giel de Winter er vandoor met de TABAC Gent of the Year-award. Hij versloeg de andere genomineerden Danny Vera, Kay Nambiar, Kaj van der Ree en Mark Tuitert. In een korte reactie zei Giel: ‘"Heel tof dat ik heb gewonnen, maar ook bizar. Er zijn namelijk zoveel te gekke talentvolle mannen in Nederland. Bedankt lieve stemmers!"

WAG van het Jaar

Daarnaast werd er samen met Voetbalzone ook weer de WAG van het Jaar gekozen. Er was nogal wat concurrentie met onder anderen Monica Geuze (Lars Veldwijk) en Annekee Molenaar (Matthijs de Ligt) als geduchte concurrenten, maar ook hier blijkt het een gouden seizoen voor Ajax te zijn, want Mikky Kiemeney , de vriendin van Frenkie de Jong, is er met de award vandoor gegaan. Heeft Ajax toch nog de treble binnen!

Social Media Prinses

Een andere categorie waar altijd veel om te doen is is de prijs voor Mooiste Social Media Prinses. De award die is voor de mooiste, leukste en tofste social media babe van het jaar. De afgelopen jaren werd de prijs gepakt door Monica Geuze, Mascha Feoktistova en Famke Louise . Dit jaar won YouTuber Sophie Milzink de prestigieuze award. Gefeliciteerd Sophie!

Mooiste Sportvrouw

In de wereld van de topsport barst het van de knappe vrouwen, dat weten we allemaal. De concurrentie is elk jaar weer moordend. De luisteraars van de Coen & Sander-show hebben het vanmiddag al gehoord, want zij hadden de primeur. Op ons event had ex-profvoetbalster en Mooiste Sportvrouw 2016 Anouk Hoogendijk de eer om de winnares van dit jaar bekend te maken. De logische winnares van dit jaar is natuurlijk schaatsster en Nederlands Kampioen sprint Jutta Leerdam. Ze heeft de afgelopen jaren al de nodige bekendheid vergaard via Instagram, maar dat heeft ze dit jaar ook aan prestaties weten te koppelen. Zonder meer de terechte winnares!

Scoor het magazine

Man man man, jongens, wat een prachtige winnaressen! Wij gaan nog even feest vieren, maar als je slim bent bestel jij alvast de FHM500. We hebben dit jaar een vijftal schitterende fotoshoots in het blad staan, allemaal geschoten door topfotograaf Jasper Suyk. De FHM500 kun je nu online bestellen via wehkamp.nl . Als je 'm nu bestelt, ligt 'ie in 24 uur bij jou op de deurmat. Je kan het magazine alleen krijgen bij aankoop van een TABAC-product (naar keuze). Dus kies een lekker luchtje, deo of douchegel uit, en je krijgt het FHM500-magazine gratis meegeleverd.
schermafbeelding 2019 05 21 om 151900 812x1024

Behind the scenes video

Uiteraard hebben we een heerlijke behind the scenes video geschoten van onze shoot met de Mooiste Vrouw van Nederland 2019 Jessie Jazz Vuijk. Check ‘m hieronder!
Delen met
Ook interessant