FHM’s Favoriete Fotografen: De Nederlandse Rosalynn Sundahl

dec 28 2021, 20:30 Girls
schermafbeelding 2021 12 28 om 171907
Je hebt laatst haar werk al voorbij zien komen toen we Donna Ubags even in het zonnetje zette, maar vandaag nemen we de andere plaatjes van Rosalynn Sundahl even onder de loep. Jongens, het is weer tijd voor onze heerlijke rubriek: Favoriete Fotografen.
Als we de feed op the Gram van Rosalynn even bewonderen zien we prachtige lichamen en bloedmooie koppies voorbijkomen. Ennn, dat is niet alles. Niet alleen zet de getalenteerde Nederlandse fotografe vrouwen in het geheel op de gevoelige kiek, ze maakt ook graag detailshots. We kunnen niet anders zeggen: we krijgen van dit talent een gigantische glimlach op ons gezicht.

Dutchie

Een Dutchie uit Naarden, wie had dat gedacht? Rosalynn schiet de prachtigste plaatjes en weet precies hoe ze haar modellen moet uitlichten. Dit gebruik van licht zorgt voor de meest satisfying plaatjes die je vandaag gaat zien.

Projecten

We besluiten even een kijkje te nemen op haar website en zien daar onder het kopje projecten al mooie namen staan. Rosalynn heeft blijkbaar gefotografeerd voor Naetur , Excellent Jewelry , Flanelle Magazine en Talkies Magazine . En of hier iemand effe keihard aan de weg aan het timmeren is als fashion- en campagnefotograaf.

Kiekjes

De meeste kiekjes zijn voorzien van een warme natuurlijke gloed. Niets is nep en de nabewerking is minimaal. Precies waar wij van houden: natuurlijke schoonheid. Maarrr, over tot de orde van de dag. We willen plaatjes zien! Nou, die hebben we voor je. Here we go!

Meer FHM’s Favoriete Fotografen?

Delen met
Ook interessant