FHM’s Favoriete Fotografen: Clint Robert

FHM besteedt met alle liefde aandacht aan de mooiste vrouwen ter wereld. Maar denk je dat al die mooie foto’s uit de lucht komen vallen? Precies. Daarom gaan we vanaf nu onze lievelingsfotografen in de spotlight zetten. Vandaag zetten we fotograaf Clint in het zonnetje. 

Soms verveel je je en om jezelf ook maar eens te vermaken ben je heel Instagram aan het afstruinen. Dan kom je opeens op het briljante idee om het FHM-account te checken. Daar kun je zonder twijfel voor de dikste auto’s, tofste locaties en de allermooiste dames van het universum terecht. Jep, we komen onze belofte om het beste mannenmagazine te zijn na. Daar helpt de fantastische fotograaf Clint Robert ons ook een beetje bij. Check voor de gein de FHM-timeline en je ziet een aardig hoeveelheid shoutouts naar deze fotoprofessional. Daarom staat hij in de schijnwerpers vandaag. 

Een behoorlijk aantal volgers

Clint is een baas. Hij fotografeert ziek mooie dames en doet het ook nog eens met een unieke flair. De prachtige godinnen zijn al een plaatje op zich, maar zijn door zijn opmerkelijke stijl worden de vrouwen geportretteerd alsof ze kunst zijn. Wat ze uiteraard ook zijn, maar zijn fotokunsten zijn ongekend. Blijkbaar zijn wij niet de enige die dat vinden. De beste man heeft namelijk meer dan 420k volgers op zijn Insta-account. Dat is een behoorlijk aantal, dus chapeau! 

Fashion fotograaf

Clint maakt dus prachtige foto’s van dames in schaarse kledij. Dat doet hij niet alleen om z’n hitsige 420k followers te vermaken. Nee, de plaatjesschieter is namelijk een fashion fotograaf. Daarmee bedoelen wij niet H&M of Bijenkorf. Clint is, waar elke man van droomt, een lingerie fotograaf. Oftewel, hij verdient zijn brood door elke dag omringd te zijn met pikant geklede supermodellen en ze vast te leggen op fototoestel. Een heerlijk beroep dachten we zo. Jammer genoeg is het niet een skill die je zomaar onder de knie krijgt, anders hadden we ons allang ingeschreven. Alleen met veel ervaring bereik je het punt waar Clint komt. Daarom is hij onze held. Check hieronder een groot aantal van zijn heerlijke kiekjes.

https://www.instagram.com/p/BHiueNKgWWq/

https://www.instagram.com/p/BPx4-q8grFS/

https://www.instagram.com/p/BXWuni7hD6W/

https://www.instagram.com/p/BbQbChThjcA/

https://www.instagram.com/p/BeWBdX9l9mU/

https://www.instagram.com/p/BepD8bfBoEM/

https://www.instagram.com/p/Bh1zFFuB9ZR/

https://www.instagram.com/p/BkAyyqbBvyR/

https://www.instagram.com/p/BpVcG7Bnz2Y/

https://www.instagram.com/p/By5BRTunyve/

https://www.instagram.com/p/BzbKCm4HEVj/

https://www.instagram.com/p/B2OnKImn_rv/

https://www.instagram.com/p/B2oiW9dHr-b/

https://www.instagram.com/p/B3TEdUjnZPc/

https://www.instagram.com/p/B55kOrEn3Hr/

https://www.instagram.com/p/B7xGvi5nZiF/

https://www.instagram.com/p/B7OBNgUHhY9/

https://www.instagram.com/p/B79AO0wHHWW/

https://www.instagram.com/p/B9x0jBbHnjn/

 

Reageer op artikel:
FHM’s Favoriete Fotografen: Clint Robert
Sluiten