FHM500-Spotlight: onze shorttracktrots Suzanne Schulting

jun 09 , 20:58 Girls
326827646 212617711225023 945347334677239588 n
Ze domineert de shorttrackwereld, staat al jaren in de FHM500 en is ondertussen ook een ware grootheid op Instagram. We kunnen het natuurlijk hier over niemand anders hebben dan over de prachtige Suzanne Schulting! Ze is al lang een favoriet van de FHM500. In 2018 werd de prachtige shorttrackster zelfs gekroond tot Mooiste Sportvrouw van Nederland. Wij zetten haar vandaag in de FHM500-Spotlight en als je wil weten waar ze in het magazine staat, koop 'm dan nu!
De Olympische Zomerpelen komen er weer bijna aan, maar natuurlijk doen shorttrackers daar niet aan mee. Jammer, want wij zouden Suzanne Schulting er wel weer vandoor willen zien gaan met zo'n gouden plakkaat. Omdat we haar de komende tijd alleen op Instagram kunnen bewonderen zetten we deze geblesseerde wereldkampioen eens even in het zonnetje.

Suzanne Schulting

De 26-jarige Suzanne Schulting is een enorm talent. In 2018 won ze namelijk het eerste Nederlandse goud op de Olympische Spelen. Dat is op zich al heel erg knap, maar reken maar eens uit hoe oud ze toen was en dan valt je mond al helemaal open. Precies, twintig jaar en dan al goud pakken op het meest belangrijke toernooi van de wereld. Chapeau!
Zoals we weten gaat het leven, en vooral die van sporters, niet altijd over rozen. Dat bleek wel weer toen Schulting in maart van dit jaar haar WK shorttrack eindigde in het ziekenhuis met een gebroken enkel. Toch vecht ze als een echte powervrouw en dat straalt van dit filmpje af.

Mooiste Sportvrouw van Nederland 2018

Wij hoeven jullie eigenlijk helemaal niet uit te leggen waarom deze prachtvrouw in 2018 al is verkozen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland. Ze straalt passie, sexyness, schoonheid, sportiviteit, trots en nuchterheid uit. Alles wat je zoekt in een vrouw toch? We zijn eens even de archieven voor jullie ingedoken en hebben een leuk fragment uit 2018 gevonden. Giel Beelen stelt Schulting een paar pittige vragen.
Dit jaar staat Suzanne natuurlijk weer gewoon in het rijtje van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Wil je haar plek checken? Koop de FHM500 dan nu!
Delen met
Ook interessant