Deze 5 presentatrices staan in de FHM500

jun 11 , 17:58 Girls
gwen thumb kopie
Presenteren, je moet het maar kunnen. Een heel programma aan elkaar praten en leuke interactie hebben met de gasten in het programma. Gelukkig hebben we genoeg mooie vrouwen die dit uitermate goed kunnen. Wij hebben er vijf uitgelicht die niet alleen goed kunnen presenteren, maar ook weggelegd zijn voor een modellencarrière.
Ben je nou zwaar nieuwsgierig welke dames het gered hebben tot de lijst der lijsten? Bestel dan via de site van TABAC een product een krijg daar een FHM500 bij. Je moet er wel snel bij zijn, want je hebt alleen nog maar deze week om er eentje te bemachtigen.

1. Shelly Sterk #99

Ze is één van onze favoriete presentatrices die we hebben. Ze werd in 2018 vernoemd tot Mooiste Vrouw van Nederland en dat verdiende ze zeker! De bloedmooie blondine is nu trotse moeder van twee kinderen. Wij zijn helemaal weg van Shelly!

2. Chantal Janzen #33

Ze is misschien wel de bekendste presentatrice van Nederland. We hebben het natuurlijk over Chantal Janzen. De koningin van de Nederlandse tv. Als je op een willekeurige avond de tv aan slingert, dan zie je geheid Chantal voorbijkomen. Ze is geboren voor dit vak.

3. Marieke Elsinga #118

De magistrale Marieke hebben we een tijdje bij RTL Boulevard gezien, maar is nu weer elke ochtend te beluisteren bij Q-Music. Deze goedlachse vrouw houdt wel van een grapje. Jammer dat ze wat minder te zien is op tv, want de looks heeft ze zeker om te schitteren in de woonkamer!

4. Maddy Janssen #89

Maddy gaat hartstikke lekker. De schitterende vrouw kent een lekker seizoen als PSV-reporter. Kampioen worden van Nederland en elk weekend meegaan naar de leukste voetbalwedstrijden. Wanneer gaan we samen eens een wedstrijdje bezoeken, Maddy?

5. Gwen van Poorten #1

De absolute nummer 1 van dit jaar mag natuurlijk niet ontbreken. Met Gwen van Poorten als klap op de vuurpijl kent Nederland veel prachtige presentatrices. In de FHM500 staat een geweldige shoot met de oogverblindende Gwen en een leuk interview. Nog een extra reden om dat blad te halen.

Mooiste Vrouw van Nederland 2024 Gwen van Poorten. Foto: Jasper Suyk

Heb je nou nog steeds die FHM500 niet? Je moet ‘m echt wel halen hoor. Je hebt alleen nog maar deze week de tijd om er eentje te krijgen. Klik hier om ‘m te halen!
Delen met
Ook interessant