Deze Brabantse beauty’s uit de FHM500 moet je gezien hebben

jun 11 , 12:33 FHM500
instagramnazeli kouki
Je weet wat ze zeggen, er gaat niets boven de Brabantse gezelligheid. Deze vijf dames uit de FHM500 komen uit het bourgondische zuiden en weten zeker zonder moeite een lach op je gezicht te toveren.
Heb je nog 495 andere redenen nodig om jezelf mee op te vrolijken? Dan raden we je aan om gewoon de hele bundel te bestellen. Dat kan bij aanschaf van een TABAC product, daar zit namelijk het mooiste magazine van Nederland gratis bij.

5. Fleur Hermkens #387

Deze prachtige Brabantse maakt van haar Instagram een ware reisgids. En terecht! Ze geniet van het ontdekken van nieuwe culturen. Misschien kan ze de rest van Nederland ook bij praten over hoe gezellig het zuiden is.

4. Esmee Cox #381

Ze had Brabant even verlaten voor een avontuur op Love Island. Zo haal je het meisje uit Brabant maar Brabant niet uit het meisje. Tegenwoordig kennen we haar als influencer en schittert ze met een knaller van een Instagram-pagina, maar ook op de FHM-website is ze terug te vinden waar we een Vluggertje met haar doen. 

3. Lara Stone #359

Beautiful en Brabants, ze heeft alles perfect voor elkaar. Geen verrassing natuurlijk, aangezien ze een van de meest succesvolle modellen is die Nederland ooit heeft gekend.

2. Nazeli Kouki #26

Je zou graag naar ons niet beloofde zonnige zuiden verhuizen om je tandartsbezoekjes net wat zonniger te maken. Ga je bij Nazeli in de stoel zitten, hoeft ze je niks te vragen, want van haar prachtige verschijning valt je mond zeker open. Als tandarts in spe heeft ze zeker de beauty en de brains. Niet voor niets is Nazeli dit jaar winnares van de WAG-award.

1. Gwen van Poorten #1

Kan niet missen, het zonnetje in huis en de nummer één van dit jaar. Een oogverblinde glimlach en zeker net zo leuk. Gwen komt van origine uit Veghel maar heeft haar gezelligheid nu meegenomen om het boven de rivieren ook wat aangenamer te maken.
Genoeg geluld over die zuidelijke provincie. We willen eigenlijk maat een ding aan je meegeven, bestel nou die FHM500. Houdoe en bedankt!
Delen met
Ook interessant