Behind the scenes met Gwen van Poorten: de video van de Mooiste Vrouw van Nederland 2024

mei 30 , 11:58 Girls
gwen fhm 2963 bewerkt copy kopie
Het is inmiddels wereldwijd bekend dat de wonderschone Gwen van Poorten tot Mooiste Vrouw van Nederland is gekroond! Dit maakten we gisteravond bekend tijdens de FHM500 Awardshow in The Harbour Club Theater in Amsterdam. Bij zo’n titel hoort natuurlijk ook een prachtige fotoshoot. Hier is de behind the scenes video waar jullie allemaal op wachten.
Goed nieuws, want die fotoshoot is te zien in de FHM500 die NU verkrijgbaar is. Je bestelt hem hier online en je krijgt hem gratis bij een TABAC product! Leuk cadeau voor jezelf allereerst, en anders maak je er vader, je oom, broer, neef, achterneef, zoon of vrienden wel blij mee!

Gwen van Poorten

Charme, uitstraling, sexyness en een hele grote bak gezelligheid. Dat is wat we kennen van Gwen voorbij zagen komen tijdens haar memorabele shoot. De prachtige brunette staat al sinds 2016 in ons mooie magazine, maar dit was de eerste keer dat we haar voor de lens konden krijgen. Gwen: "Ik vind het fantastisch om zo'n fotoshoot te doen, maar ik heb het wel jaren voor me uitgeschoven. Ik dacht dat ik niet zou durven, maar op de shoot leek het vanzelf te gaan."
Waarom ze nu wel zo'n shoot heeft gedaan? "Begin dit jaar heb ik hardop uitgesproken dat dit het jaar moest worden waarin ik zo'n shoot ging doen. Fotograaf Jasper Suyk heeft een heel mooi boek uitgebracht waarvoor ik benaderd was. Toen zei ik: "absoluut niet". Daar had ik later spijt van. Dus ik dacht: linksom of rechtsom, dit wordt het jaar. Ik had al helemaal een moodboard gemaakt en toen belden jullie."

FHM500 met Gwen

Toen wij erachter kwamen dat we dit jaar de titel mooiste vrouw van Nederland 2024 aan Gwen mochten geven, wisten we gelijk dat de lat enorm hoog lag. Een shoot organiseren is één ding, maar een shoot met haar organiseren is een tweede. Ze had nog nooit zo’n soort shoot gedaan, waardoor het natuurlijk extra belangrijk is dat ze zich op haar gemak voelt. “ik heb mezelf toch vooral binnen vier muren in de slaapkamer uitgekleed. Het idee dat je dat dan doet op een set met heel veel mensen is gewoon spannend.” Wil jij het hele resultaat en nog veel meer andere shoots zien? Ga naar tabac-fragraces.nl en bestel jouw FHM500 !
Delen met
Ook interessant