Gia Bab is FHM’s Rising Star van 2023

Misschien hadden jullie het inmiddels wel door, maar we zeggen het toch nog maar even: de FHM500 is uit! Lezen? Dat doe je via deze link. We weten dat jullie er al lang naar zaten te smachten. Een jaar, om precies te zijn. Dat is best effe. Maar geduld wordt beloond, en dus hebben we een ware prachteditie voor je in elkaar gedraaid. Het is niet zomaar een lijstje van vijfhonderd waar één iemand op de eerste plek staat. Ook al onze subcategorieën kennen een winnaar. De een werkelijk nog mooier dan de ander. En dé Rising Star van dit jaar is niemand minder dan Gia Bab.

Gia Bab Rising Star

Eigenlijk had Gia niet mogen winnen. De ontwikkeling van haar carrière kunnen we moeilijk ‘rising’ noemen. Gia vliegt, vlamt of ontploft richting de absolute top van de modellenwereld. Als ze daar niet al staat. Alleen het begin was al veelzeggend. In 2020 klopte Burberry op de deur of ze niet eens voor hun camera wilde staan. Inmiddels is ze een van de meest geprezen modellen van het moment. Lekker bezig hoor, Gia!

Ondertussen doet ze dit alles al een absoluut iconisch symbool van de LHBTIQ+-community. Helaas ziet ze daar nog altijd mensen die worstelen om oprechte liefde voor zichzelf te vinden. Bij Gia zit dat tegenwoordig wel snor. Zij is al boven op de rots geklommen en reikt nu haar hand uit naar de anderen om ze omhoog te trekken. Ondertussen voegde ze merken als Jean Paul Gaultier, Mugler, Vogue, Harper’s Bazaar en Numéro toe aan haar klantenbestand. Komen we weer terug bij het begin. Er is weinig ‘rising’ aan deze Surinaamse superster. Ze heeft de stratosfeer al lang bereikt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gia Bab (@giabab)

Gia en veel, heel veel meer vind je terug in onze nieuwste FHM500. We kunnen je nu wel allemaal redenen gaan geven waarom je die zou moeten halen maar het belangrijkste is eigenlijk dat er geen reden is om hem niet te halen. En dus moet je hem maar gewoon in huis halen. Als je hier je favoriete TABAC product bestelt, valt ‘ie vanzelf, helemaal gratis op je deurmat. Waar wacht je nog op?

Reageer op artikel:
Gia Bab is FHM’s Rising Star van 2023
Sluiten