Reizen en tegelijkertijd genieten, dat is niet altijd even makkelijk. Vakantiestress duikt op of de bestemming valt tegen waardoor je opeens op tv komt met Alberto Stegeman in Red Mijn Vakantie. Nu willen we die misstanden zo veel mogelijk vermijden en hebben we een reis gevonden waarbij een man geweldig tot z’n recht komt: De Whisky-trein.

De Scotch Malt Whisky Society, dé autoriteit op het gebied van Whisky en de meest beroemde Whisky-club ter wereld, werkt samen met Belmond. Dit bedrijf biedt treinreizen aan door Europa en speciaal voor de Whisky-excursie hebben zij hun meest exclusieve en luxe trein van stal gehaald: The Royal Scotsman.

Belmond heeft zijn zaakjes goed voor elkaar wanneer we de inhoud van de reis én trein bekijken. De trip duurt 5 dagen en neemt je mee door Schotland langs de grote steden en afgelegen woeste hooglanden. Het uitzicht vanuit de trein is adembenemend. Tijdens de reis stop je bij de beroemdste en beste stokerijen die het land rijk is en wordt er op locatie Whisky geproefd.

Waarom Schotland een van de mooiste roadtrip landen ter wereld is

De inrichting van de trein is overweldigend. Alles is prachtig afgewerkt met hout en de luxe suites maken het zeer gemakkelijk deze dagen vol te houden. Daarnaast heb je de gehele reis dag en nacht de beschikking over een bediende, je moet natuurlijk wel op adem kunnen komen nadat je al die Whisky achterover hebt geslagen.

Over het eten hoef je je ook al geen zorgen te maken, dat wordt allemaal voor je geregeld door de koks die uitgebreide maaltijden voor je klaarmaken. Aan boord van de trein kun je ook genieten van het onbeperkte drankaanbod. Heb je toevallig een zak geld onder je bed gevonden? Boek dan snel deze reis vanaf €11.000 voor 2 personen

Meer leuke content? Like ons op Facebook

Belmond