Foto gelekt van bizar uitziende Nokia met vijf lenzen achterop

redactie 7 sep 2018 Nieuws

Waar we vroeger van Nokia bellende bakstenen onder de naam 3310 voorgeschoteld kregen, krijgen we sinds een paar jaar vooral hippe smartphones. Nu hebben ze er weer een. Een die nogal bizar oogt.

Achterkant zit helemaal vol

Op deze gelekte foto van een nieuwe Nokia smartphone zijn namelijk vijf cameralenzen achterop te zien. Tussen de lenzen is het logo van de Duitse merk Zeiss te zien. Ook zit er een flitser en een lichtsensor waardoor er in totaal zeven cirkels achterop de telefoon zitten.

Nokia lenzen camera mobiel telefoon tech

Nog betere plaatjes

Sinds Nokia in handen is van HDM Global willen ze ervoor zorgen dat jij straks nog betere plaatjes kunt schieten met je mobiel. Met Zeiss-lenzen gaan ze in ieder geval de goede kant op. De meeste mensen met ook maar een beetje interesse in camera’s weten dat de kwaliteit van Zeiss-lenzen pittig hoog is. De prijs trouwens ook. De Duitse lenzenontwikkelaar produceert sinds een paar jaar de lenzen van de Nokia smartphone. Hoe de telefoon er uiteindelijk uit komt te zien is de vraag, maar wij testen dit nieuwe mobieltje tegen die tijd graag even uit.

Reageer op artikel:
Foto gelekt van bizar uitziende Nokia met vijf lenzen achterop
Sluiten