De trailer voor Call of Duty Black Ops 4 Blackout is aan

redactie 7 sep 2018 Entertainment

Natuurlijk zijn we met z’n allen smachtend op de release van Black Ops 4 aan het wachten. Tot die tijd moeten we het met nieuwtjes doen. We weten al een tijdje dat de game een battle royale modus krijgt. Laat daar nou net de trailer van zijn verschenen! 

Zoals je in onderstaande trailer kunt zien is de map levensgroot en kun je een hoop locaties herkennen, want die komen uit andere games van de CoD serie. Naast Black out komt er ook een multiplayermodus en een adventure stylo in zombiemodus. Maar de Blackout mode is toch wel degene waar wij het meeste naar uitkijken.

Nieuw evenement voor Call of Duty WWII

Tot die tijd moeten we het nog doen met Call of Duty: WWII. Laat daar nou net een nieuw evenement van start gegaan. ‘Covert Storm’ is de naam en dit evenement. Met Black Ops 4 op komst is dit waarschijnlijk is dit het laatste evenement voor de WWII-game. Maar goed dat deze ons weer een hoop gameplezier oplevert.

Nieuwe wapens

Dit nieuwe evenement brengt namelijk drie nieuwe prototypewapens naar de game. Zo krijgen we de VGM 1927, dit is een machine gun. Ook kunnen we vanaf nu deze assault rifle genaamd de AS-44 kiezen. Als laatste komt de sub-machine gun onder de naam Proto X-1 erbij. Deze wapens hebben er door dit nieuwe evenement ook weer een paar kekke nieuwe skins erbij. Helaas krijgen we er dit keer geen nieuwe maps bij. Maar ja, met deze drie dikke wapens kunnen we wel weer mooi een paar headshots maken. Of zelf afgeknald worden, dat gebeurt ons vaker om eerlijk te zijn.

 

Reageer op artikel:
De trailer voor Call of Duty Black Ops 4 Blackout is aan
Sluiten