Gast houdt 40 dagen zijn poep op om niet gearresteerd te worden

Redactie 26 feb 2018 Entertainment

Het zal vast niet goed voor je zijn om zolang je grote boodschap in te houden. Moet je nagaan wat er allemaal in je darmen blijft borrelen. Die frikandel speciaal van vorige week drijft nog steeds op je maagzuur. Deze gast heeft een inhoud in zijn maag om drie hectare mest te strooien.

Lamarr Chambers werd op 17 januari verdacht vanwege drugssmokkel en werd daarna aangehouden. Hij werd meegenomen en moest zijn zaakje uitpoepen. Dit weigerde de man en hij hield dus zijn poep in. “Hij gaat liever dood dan dat ‘ie gaat poepen”, meldt zijn advocaat. Hij vertelt wel dat zijn cliënt op onbekend terrein staat. “Zijn leven staat op deze manier op het spel.” Ook zou Chambers niet gereanimeerd willen worden als hij een hartaanval krijgt van de drugs in zijn buik.

Poop Diarrhea GIF - Find & Share on GIPHY

Shitting is quiting

De agenten proberen Chamber aan het eten te houden zodat hij zijn grote boodschap zo snel mogelijk kan doen. In het begin weigerde hij te eten, maar daarna begint hij langzaam repen naar binnen moffelen. Inmiddels zijn de repen ingeruild voor fruit en groenten. Is drugs smokkelen ook nog goed voor je dieet.

De politie hield haar volgers goed op de hoogte van de poepverdachte. Elke dag postten ze een bericht of Chamber nu had gepoept of niet. Na dag 22 gaven de agenten het op en schreven ze niets meer. Wij wensen de man heel veel succes met het volhouden. Als hij slim is poept ‘ie even alles uit, ga je wel de bak in maar leef je tenminste nog. Alstublieft voor dit shitty advice.

Reageer op artikel:
Gast houdt 40 dagen zijn poep op om niet gearresteerd te worden
Sluiten