Klopt je hart vol verwachting voor het nieuwe seizoen van Game of Thrones? Hou nog even vol! Misschien is het een idee om in de tussentijd je honger wat te stillen in Finland, want daar is een heus Game of Thrones Ice Hotel uit de grond gestampt.

Het hotel is ontwikkeld in samenwerking met HBO en staat in Fins Lapland. Vanuit een massive blok ijs is het hele hotel gehouwen. Het hotel staat vol met herkenbare gigantische ijssculpturen, zoals een demonische White Walker die boven je bed opdoemt. Verder zijn er onder andere een icy replica gebouwd van de Iron Throne, een reconstructie van de Braavosi Hall of Faces en nog veel meer.

De kamers zijn gedesigned door mannen uit Rusland, Polen, Letland en Oekraïne. Zorg wel dat je warme kleren meeneemt, want de temperatuur in het hotel is minstens vijf graden onder nul. Er wordt dan ook aanbevolen om maximaal één nacht te boeken. We waren ook niet van plan om hier een weekje te spenderen. Naast het ijshotel kun je ook nog andere Lapse activiteiten ondernemen als rendiersleeën, langlaufen, sneeuwscooteren. Het hotel blijft nog staan tot zondag 8 april. Mocht je interesse hebben, dan kun je hier boeken.

Wil je weten wat de kosten zijn per aflevering van Game of Thrones? Kun je hier te weten komen.

Game of Thrones Ice Hotel
Foto: Lapland Hotels
Game of Thrones Ice Hotel
Foto: Lapland Hotels