4 tips om opa en oma gelukkiger te maken

Redactie 9 okt 2017 Entertainment

Geer en Goor zijn heel goed bezig met de ouderenzorg eens goed op de maatschappelijke kaart te zetten en wij prijzen ze hiervoor. Die oudjes verdienen het om gelukkig hun oude dag door te brengen.

Jouw (groot)ouders worden ook een dagje ouder, en ondanks dat ze voorlopig nog niet naar een bejaardencentrum hoeven, maak je je toch wel eens zorgen. De volgende tips zorgen ervoor dat jouw ouwelui net wat fijner hun seniorenperiode ingaan.

1. Geen val-van-de-trap-en-breek-je-heup-risico’s meer
Ja, dat traplopen wordt wel echt een dingetje. Installeer daarom een traplift. 123trapliften biedt ook hele goede tweedehands trapliften aan, dit hoeft dus helemaal niet zo’n dure grap te zijn.

2. Inbraakpreventie
Je hoort het steeds vaker, dat oudjes overvallen worden met soms afgrijselijke gevolgen. Als je nou extra sloten op de deuren laat plaatsen en beveiligingscamera’s laat installeren, dan slapen zowel jij als zij net wat lekkerder. Op onlinecamerashop kan je camera’s van topkwaliteit bestellen en heb je 100% geld-terug-garantie.

3. Uitjes!
Als jij met jouw mega drukke baan en veeleisende vriendin (en kids) écht heel weinig tijd heb voor leuke dingen, kan het Nationale Ouderenfonds een handje helpen. Daar zijn allerlei vrijwilligers die met liefde wat gezelligs met die ouwelui gaan doen!

4. Stuur eens een kaartje/bloemetje/cadeautje
Tegenwoordig zijn er tig websites die het mogelijk maken om mega leuke verrassingen op te sturen, van persoonlijke kaartjes tot aan bossen bloemen. Twee klikken op je smartphone en je maakt er je ouwelui mega blij mee!

Foto: Pixabay

Reageer op artikel:
4 tips om opa en oma gelukkiger te maken
Sluiten