Hotelketen Four Seasons biedt overdadige vliegreizen met uiterst luxe Airbus aan

redactie 19 Jul 2019 Entertainment

Four Seasons is bekend van hun luxe hotels en resorts waar het heerlijk toeven is. De hotelketen besloot zijn vleugels uit te slaan en te investeren in een privévliegtuig om gasten de bekende ervaring nu ook in de lucht aan te bieden.

FHM-Four Seasons
Four Seasons

Deze decadente vliegvakanties vinden plaats in een aangepaste Airbus A321LR die compleet is omgebouwd om vermogende badgasten op alle vlakken te voorzien van aangename luxe tijdens de volledig verzorgde reizen.

Normaal gesproken passen er zo’n 200 passagiers in de kist, maar door een inwendige aardverschuiving is er in het bijzondere model slechts plek voor 48 reizigers. De stoelen zijn groter, beter en zachter. Een krap vliegtuigwc’tje is verleden tijd aangezien de stalen vogel beschikt over zeer ruime badkamers waar je alle ruimte hebt voor ontspanning. Het bekende cateringkarretje is vervangen door een cocktaillounge en restaurant. Alles is door Four Seasons uit de kast gehaald om op 10.000m hoogte het perfecte verblijf aan te bieden. En de tickets voor deze trips zijn al te boeken voor $163.000!

Zo kun je kiezen uit de volgende uitstapjes:

Remote Wonders (31 december 2020 – 20 januari 2021)

Dubai, Hoi An, Angkor Wat, Bangkok, Chiang Mai of Chiang Rai, Seychellen, Rwanda, Serengeti en Dubai.

FHM-Four Seasons
Four Seasons

Deze reis begint met ongeëvenaard vuurwerk in Dubai, wat jij staat te bekijken van de torenhoge Burj Khalifa. Vervolgens bezoek je afgelegen Aziatische oorden en trek je de Afrikaanse regenwouden in. Je leert in drie weken de wereld kennen.

Ancient Explorer (5 – 28 oktober 2021)

Miami, Mexico Stad, Paaseiland, Bora Bora, Great Barrier Reef, Koh Samui of Bangkok, Jordanië, Egypte, Athene en als afsluiter het zonnige Madrid.

FHM-Four Seasons
Four Seasons

Ontdek in sneltreinvaart oude beschavingen in Mexico. Vlieg door naar het mysterieuze Paaseiland en duik jezelf een ongeluk bij het grootste koraalrif dat onze aardbol rijk is. De Egyptische piramiden zien hoort thuis op ieders bucketlist. En dat allemaal voor dat schamele prijsje!

International Intrigue (24 februari 2021 – 19 maart 2021)
Seattle, Kyoto, Hoi An, Malediven, Serengeti, Marrakech, Boedapest, Sint Petersburg en Parijs.

FHM-Four Seasons
Four Seasons

Ga van wereldsteden naar rustieke pareltjes met deze excursie aan boord van het luchtschip van Four Seasons. Ontdek Boedapest vanaf het water aan boord van een prachtig cruiseschip en vlieg met een luchtballon over de Serengeti. Genieten is verplicht.

Timeless Encounters (19 maart 2021 – 11 april 2021)
Kona, Bora Bora, Sydney, Bali, Chiang Mai of Chiang Rai, Taj Mahal, Dubai, Praag en Londen.

FHM-Four Seasons
Four Seasons

Je begint met eilandhoppen op het zuidelijk halfrond en aanschouwt de overblijfselen van grote rijken uit het verleden om vervolgens naar bruisende metropolen te vliegen. Je hebt vast nog wel 3 weken aan vakantiedagen liggen!

Maxim

Reageer op artikel:
Hotelketen Four Seasons biedt overdadige vliegreizen met uiterst luxe Airbus aan
Sluiten