FHM’s Vluggertje met bloedmooie Esmee Cox

Esmee Cox

Het is weer weekend mannen! Dat betekent tijd voor een Vluggertje. Wij stellen je weer voor aan een van onze prachtige beauty’s aan de hand van een aantal vragen. Deze keer is het niemand minder dan Esmee Cox. Uiteraard trakteren wij jullie onderaan de pagina op een paar prachtfoto’s! Ga er lekker voor zitten, want dit is er eentje voor je digitale vriendenboekje.

Esmee Cox

De 27-jarige Esmee Cox ken je waarschijnlijk wel van haar tijd op Love Island. Deze social butterfly liet heel Nederland versteld staan van haar schoonheid. Ze is een echte levensgenieter en reist dan ook graag de wereld rond. Het bezoeken van alle continenten staat hoog op haar bucketlist. Maar hé, Esmee, we houden je toch liever nog even hier bij ons!

Vragenlijst

 1. Jullie kennen mij van: Social media & mijn deelname aan Love Island in 2021
 2. Verdien mijn geld met: Social Media
 3. Mijn hobby’s: Reizen, fotografie, zingen en koken
 4. Vrije tijd besteed ik aan: Ik ben heel graag onder de mensen en ik vind het erg leuk om erop uit te gaan. Dus vaak ga ik met iemand wat leuks doen zoals een drankje doen, shoppen, hapje eten en even bijkletsen!
 5. Ik wil een beschuitje eten met: Ryan Guzman!
 6. Je mag mij wakker maken voor: Pannenkoeken met Nutella of een goede massage
 7. Mega afknapper: Slecht gebit en arrogantie! Als iemand heel erg opschepperig is dan keer ik direct om.
 8. Ik kijk als eerst naar: Iemands ogen en uitstraling
 9. Mega pluspunt: Als je goede humor hebt en sociaal bent! Ik vind sociale mannen mega aantrekkelijk!
 10. Mijn ideale date: Ik vind het leuk om te kletsen en elkaar echt beter te leren kennen, vooral op de eerste date. Naar mijn mening is dat het meest als je uit eten gaat. In een bioscoop kun je niet praten en met actieve dates ook niet echt, dus dat zijn meer leuke dates voor een later stadium..
 11. Op deze foto ben ik trots:

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 12.  Deze foto scoort het best op insta:

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 13. Ik wilde later worden: Zangeres, dat was mijn allergrootste droom als klein meisje.
 14. Dit verbaast mensen altijd over mij: Dat ik 12 kilo zwaarder heb gewogen.
 15. Op deze prestatie ben ik trots: Ik ben trots op mijn schoolprestaties/diploma’s maar het meest trots ben ik denk ik op mijn “healthy journey” prestaties. Ik heb 12 kilo zwaarder gewogen en heb op een gegeven moment heel mijn lifestyle om gegooid waar ik trots op ben.
 16. Hier kan ik me uren voor schamen: Dat ik soms heel klunzig kan zijn, dingen om stoot en dan vaak op de aller slechtste momenten.. tja dat is echt esmee haha..
 17. Beste film/serie: Oeeh ik kijk echt van alles! Van actie, liefde, drama tot ski-fiction. Beste film denk ik de Maze Runner en serie 100% Vampire Diaries & The Originals.
 18. Droomauto: Range rover in het wit met zwarte velgen en donkere ramen.
 19. Verlanglijstje: Heb je even haha?
 20. Droomvakantie: Op mijn bucketlist staat nu bovenaan Safari in Afrika en als alles loopt zoals gepland dan gaan we dat dit jaar in 2024 doen (so excited)
 21. Mooiste vrouw uit de FHM500: Nina Warink

Hij is een…

Hij is een 10 maar … hij stinkt uit zijn mond

Hij is een 3 maar … hij is super sociaal en gezellig

Dit of dat

Introvert – Extravert

Ochtendmens – Avondmens

Zomervakantie – Wintersport

Bad boy – Ideale schoonzoon (kan er tussen in)

Sporten  Bankhangen 

Appen – Bellen

Koriander liefhebber – Koriander smaakt naar zeep

Single – Bezet

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

 

Check hier FHM’s Vluggertje van vorige week!

Reageer op artikel:
FHM’s Vluggertje met bloedmooie Esmee Cox
Sluiten