Deze knapperds maken voor het eerst kans op een plekje in de FHM500

Bij een nieuwe editie van de FHM500 horen natuurlijk ook weer nieuwe parels die ons dit jaar zijn opgevallen. Er zijn weer een hoop nieuwe vrouwen die dit jaar voor het eerst kans maken om in de lijst ter lijsten te komen. Vind jij nou dat ze erin horen, stem dan zeker via onze website!

Het is alsof er elk jaar weer een grotere groep dames ons opvalt. Wat hebben wij toch ook geluk met zulke vrouwen in Nederland hè! Als we door het lijstje van nieuwe potentiële dames scrollen van dit jaar, dan klappen wij in onze handen! Om je een klein voorproefje te geven, hier vijf van die prachtige vrouwen!

Marlou Winkler

Er zijn twee manieren hoe je Marlou ziet op TikTok. Of helemaal uit op reuring óf enorm brak. Of ze nou brak is of niet, ze ziet er altijd goed uit. Deze knapperd ziet er niet alleen mooi uit, ze is ook nog eens een slimmerik. Ze zet namelijk online marketingcampagnes op voor allerlei verschillende klanten. Wanneer ze niet aan het werk is, maakt ze nogal wat dingen mee. Gelukkig vertelt ze ons daar alles over in haar nieuwe podcast Lou en Loe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lou (@marlouwinkler)

Bo Ouwerkerk

De knappe Bo woont en werkt in onze prachtige hoofdstad. Het kan goed zijn dat je haar wel eens tegen bent gekomen tijdens het Amsterdamse nachtleven, want Bo gaat graag de hort op met haar vriendinnen. Als we over haar Instagram scrollen, dan zien we op bijna elke foto wel een andere outfit, niet gek als je hobby shoppen is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝐁𝐨 (@bo.ouwerkerk)

Lale Gül

In 2021 brak ze door als schrijfster toen haar boek ‘Ik ga leven’ uitkwam. Grote kans dat je het al gelezen hebt, maar het is een indrukwekkende autobiografische roman over haar strenge opvoeding binnen het islamitische milieu. Wij bewonderen de prachtige Lale! Moet zij volgens jou zeker een plekje in de FHM500 bemachtigen, breng dan nu je stem uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lale Gül (@laaalegul)

Noor van Gemert

Als we naar Noor kijken, dan komt er meteen een vraag in ons op. Hoe kunnen haar krullen zó prachtig zijn?! Nou, deze ondernemer zorgt hiervoor met haar eigen haarproducten. Het merk Curls ‘n Clouds klinkt voor ons heel logisch. Noor heeft krullen en wij zijn helemaal in de wolken door haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR ˚୨୧⋆。˚ (@noorvgemert)

Reageer op artikel:
Deze knapperds maken voor het eerst kans op een plekje in de FHM500
Sluiten