The Entourage Group brengt een stukje Mexico naar Nederland met LALO en COCO

De tropische zon, een lekkere cocktail en goed authentiek eten. Meestal moet je voor deze drie dingen een tripje naar het verre buitenland maken. Maar The Entourage Group brengt een stukje Mexico naar Nederland met maar liefst twee nieuwe tentjes. En het beste van alles: deze restaurantjes zitten op de 24ste verdieping van de nhow-toren, waardoor je een adembenemend uitzicht hebt over onze hoofdstad.

LALO Contemporary Mexican Kitchen & Bar

Bij LALO vind je de geuren, kleuren en aroma’s van Mexico terug in ieder detail. De Kitchen & bar brengt de Mexicaanse cultuur lekker dichtbij huis. Gerechten die barsten van smaak en een bonte setting. Zo zou je LALO in een paar woorden kunnen omschrijven. Tradities worden samengevoegd met lokale invloeden en ingrediënten. En wat voor gerechtjes kunnen we dan verwachten? Nou, van alles. Aperitieven, ceviches, vlees en zeevruchten. Er is voor ieder dus wel wat lekkers te bikken. Én, wat extra leuk is: de meeste gerechten worden bereid tussen de laaiende vlammen en in de houtskooloven. Naast fantastisch eten hebben ze bij LALO ook dorstlessende cocktails. Je waant je hier echt helemaal in Zuid-Amerika. Laat de zomer maar komen!

nhow hotel

COCO lounge & bar

En hoe geweldig is dit dan? Een skylounge is alles wat je nodig hebt deze zomer. 91 meter in de lucht is COCO gevestigd. COCO is de buurman van LALO. Kun je hier dus zo naartoe voor de naborrel. Het menu van de langverwachte skylounge is ook geïnspireerd op Mexico. De kleine en kleurrijke gerechtjes worden gecombineerd met een van je favoriete drankjes. Zo heb je bij COCO keus uit een van de 100 tequila’s, of de tropische cocktails vol Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden. COCO is niet alleen geschikt voor een borrelavondje. Het is er de hele dag lekker bruisend. Lunch, een drankje of een diner met een dj die de muziek hosselt. Wat wil je nog meer? LALO en COCO openen hun deuren in de lente van 2020. Nog even geduld dus. Wij zitten al watertandend te wachten op de opening.

Reageer op artikel:
The Entourage Group brengt een stukje Mexico naar Nederland met LALO en COCO
Sluiten